BOY Marieke NIEUWE COLLECTIE

BOYS review uit de nieuwste collectie van Tygo&Vito

9 februari 2020

Yes, het is februari en dat betekend dat de nieuwste collecties langzaam binnen stromen bij de verkooppunten.

Ik mag vandaag een leuke boys-set aan jullie laten zien van het kleurrijke Tygo&Vito. Ik kan echt zo gelukkig worden van die heldere kleurtjes weer! Het haalt al een beetje de lente in huis als de kasten gevuld worden met de nieuwe items.

Zoals jullie wellicht weten zijn wij al een poosje fan van dit merk, een reden hiervoor is o.a dat het zo ontzettend leuk maar tevens heel betaalbaar is. Sil is een echte jongen, die houd van klimmen en klauteren…lekker wild op zijn tijd zeg maar gerust. Wij kunnen dus inmiddels ook met een gerust hart vertellen dat deze kleding tegen een stootje kan!

Vandaag in deze review zien jullie Sil in een gaaf zomers setje, een knal gele polo met een leuke regenboog-bies over de schouder en een heerlijk comfortabele jogg-short. Deze short heeft tevens de leuke regenboog op de zijkant van het been, combineert weer zo leuk met elkaar!  De polo heeft een mooie smalle pasvorm en is ook super gaaf op een jeans voor de frissere dagen of het voorjaar! Deze gave skinny jeans hadden wij al in ons bezit want deze zat in de eerste levering van het stoere merk! De dubbele kniestukken zorgen ook weer voor wat extra stevigheid tijdens het spelen.

De donkerblauwe jack met contrasterende neon oranje biezen viel hier ook direct in de smaak! Het liefst zou Sil deze nu al elke dag dragen, maar daar zal hij toch nog even mee moeten wachten tot het wat warmer wordt. Het is een fijne wind-breaker , met in de binnenzijde een afsluitbaar zakje voor het opbergen van bijvoorbeeld de fietssleutel. Ook voor op het jack vind je twee afsluitbare zakken en aan beide kanten een steekzak. Op de bovenarm een reflexterende batch wat zorgt voor extra veiligheid in het donker.  Donkerblauw en neon zijn beide trendsetters voor het aankomende seizoen dus dit jack is een schot in de roos!

Wat ik ook echt zeker het benoemen waard vind is dat je met je Tygo&Vito aankoop SOS kinderdorpen steunt! SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie. Meer informatie over dit goede doel vind je hier.

Maatinfo: Sil is 132cm lang en draagt alles in maat 134/140. De short geeft daardoor nog wat extra groeiruimte maar het duurt ook nog even voor we die kunnen gaan dragen.

Je shopt deze gave collectie vanaf nu bij alle verkooppunten, welke je kunt hier kunt vinden.

Hopelijk hebben we je weer een beetje kunnen inspireren! Mochten jullie een leuke foto met ons willen delen van jullie kanjers in Tygo&Vito, mag dat onder deze post! Houd onze socials goed in de gaten, want binnenkort hebben wij weer een leuke winactie voor jullie in petto!

Liefs Marieke

Meer blogs van Marieke lees je hier,  wil je Marieke volgen op Instagram klik dan hier 

 

thumbnail_IMG_20200209_104237

thumbnail_IMG_20200209_105439

thumbnail_IMG_20200209_103731

thumbnail_IMG_20200209_105343

thumbnail_IMG_20200209_113428

thumbnail_IMG_20200209_105105

thumbnail_IMG_20200209_105643

 

thumbnail_IMG_20200209_110036

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply