Marieke REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

Heerlijk (uit)slapen in de vakantie !

21 oktober 2020

Bij ons in brabant is het Herfstvakantie. Met een relatief rustige planning deze week hoop ik dan dat de kids lekker bijtanken en een beetje uitslapen…

Uitslapen…In de praktijk gaat dat helaas lang niet altijd op. Onze kids lijken iedere vakantie er weer enorm aan toe te zijn, Sil is sowieso altijd al snel overprikkeld en Lizze is na de zomer gestart in groep 3 en dat vergt enorm veel energie. Gelukkig is ze erg leergierig en super gemotiveerd, maar ook aan haar merkte ik dat een weekje “out of order”ook wel even welkom was.

Vlak voor de vakantie kregen wij een super gaaf dekbedovertrek thuisgestuurd van SNURK Amsterdam. En nog wel met een prachtige Unicorn print dus dit was echt een schot in de roos voor ons meisje! Ze kon niet wachten om er onder te mogen slapen, dus ik zorgde ervoor dat het diezelfde avond nog gewassen en gestreken ( ja ik ben zo’n moeder die haar beddengoed strijkt haha ) op haar bedje lag! Lizze nestelde zichzelf tussen de prachtig gekleurde manen van het dier en omhelsde zijn snuit om vervolgens heerlijk naar dromenland te vertrekken!

Dit is niet ons eerste SNURK item, we zijn eigenlijk al jaren fan! Zulke leuke prints, onze kinderen waanden zichzelf al eens als superheld, profvoetballer en prinses. De kwaliteit is top, en blijft steeds zo verrassend mooi! Voor mij een vereiste, ik kan me zo ontzettend storen aan een verwassen of verbleekte overtrek! Wij hebben de slaapkamers van onze kids met veel zorg en liefde gestyled dus daar hoort dan ook mooi bijpassend beddengoed bij mijns inziens. Eentje welke gezien mag worden! Nou en dat mogen deze absoluut! SNURK heeft beddengoed vanaf maatje Ledikant tot aan Lits-jumeaux, met de keuze uit katoen of flanel.

En je bent bij SNURK niet alleen voor beddengoed aan het juiste adres, maar ook voor de meest heerlijke comfy-wear! Prachtige comfortabele kleding met de leukste printjes. Zeker nu we zoveel thuis zijn vind ik het heerlijk mezelf, maar ook zeker de kids te hullen in lekkere comfortabele kleding. De Combi-sets en Onesies worden hier heel graag gedragen! Deze laatste zijn ook favoriet na de zwemlessen van Lizze, schieten fijn aan en direct lekker hip gestyled de deur uit.

Op onze wishlist staat de bijpassende Unicorn-set voor Lizze, deze zetten we op het lijstje voor 5 December . Voor nu maken wij ons op voor een logeerpartijtje in de woonkamer, het is immers vakantie …dus de matrassen op de grond voor de tv en uiteraard onder het heerlijke nieuwe beddengoed.

Slaap lekker alvast!

Liefs Marieke

cdaaf1d349bde4c259b921352f46fbecebbc66887d0cc8683d0cc2b42765e060

Facebook Comments
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De koude nachten komen er weer aan - ShopaholiekMama 30 november 2020 at 11:59

    […]  Check ook dit blog eens van onze blogger Marieke van Shopaholiek. Zij koos dit keer voor het Unicorn dekbed voor haar dochter.  We zijn hier op de redactie echt allemaal fan van Snurk.  Echt al […]

  • Leave a Reply