Anouk BOY LOVETHELOOK REVIEWS

Thije in een stoere jas van Sevenoneseven

16 december 2016

Warm, comfy en stoer in Sevenoneseven!

Een winterjas is eigenlijk het meest belangrijke kledingstuk van je kinderen, ze dragen hem tenslotte iedere dag. Belangrijk aan een winterjas is natuurlijk allereerst dat hij warm is, niets is zo vervelend voor een kind dan koukleumen. Verder vind ik het zelf wel prettig wanneer de jas enigszins tegen een regenbuitje kan en last but not least, de jas moet er natuurlijk ook mooi uitzien, je kijkt er tenslotte elke dag tegenaan.
Winterjassen zijn helaas wel erg duur, dat weten we allemaal. Daarom kopen veel mensen een gave merk-winterjas voor net wat minder geld in de uitverkoop. Vaak zijn er nog veel maten en is er nog volop keuze.

Qua jassen, zomer en winter, is Sevenoneseven voor Thije en mij een merk waar we vaak bij uitkomen. Sowieso zijn wij fan van Sevenoneseven, de kleding is classy en stoer, de perfecte mix! Ook de jassen zien er hartstikke hip uit, helemaal onze stijl. Maar eigenlijk veel belangrijker, de kwaliteit is ook super! Alle jassen die we van dit merk gehad hebben zijn stuk voor stuk toppers, ze zitten mooi, blijven goed en als de jas vies is, kun je hem met een gerust hart wassen.

Aangezien wij middenin een verhuizing zitten, kozen we er deze keer voor de foto’s buiten te maken. Thije is gek op buitenspelen, dus hij was helemaal in zijn element. Het bleek nog best lastig met het druilerige weer van de afgelopen dagen om de kleur van de jas mooi op de foto te krijgen, maar geloof mij als ik zeg dat het werkelijk een prachtige kleur ‘flessengroen’ is. Een hele stoere, warme winterse kleur en tegelijkertijd ook lekker fris, zeker in combinatie met de navy accenten.
De jas, type Barnard, heeft een afritsbare capuchon en vier zakken. Aan de binnenzijde zit nog een afsluitbaar zakje waarin tieners hun mobiel kunnen bewaren, maar voor mijn zevenjarige is dat gelukkig nog niet van toepassing ;-).

Maatinformatie
Thije is 136 cm en draagt de jas in maat 134/140. Hij zit nu al mooi, maar hij heeft er nog voldoende groeiruimte in waardoor de jas volgende winter waarschijnlijk ook nog zal passen.

Shoppen
Sevenoneseven jas type Barnard shop je nu met een leuke korting onder andere hier en hier.

Waar houden jullie rekening mee bij de aanschaf van een winterjas? Kopen jullie deze al een seizoen eerder met een fijne korting of wachten jullie op de nieuwste collecties? We horen het graag, praat mee op Facebook!

1

2

3

4

5

6

7

sponsored-post

 

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply