BOY Marieke REVIEWS

Review Lgnds22 voor de boys!

18 februari 2020

Boys will be boys! En daarom zijn wij altijd op zoek naar leuke outfits die tegen een stootje kunnen!

Sil is een echte jongen, speelt het liefst de hele dag buiten! Hij geeft de voorkeur dan ook aan lekker comfortabele kleding die opgewassen is tegen de vele playdates. Zo kwamen wij vorig seizoen in aanraking met Lgnds22 en sindsdien zijn we fan en shoppen we regelmatig bij dit leuke merk. Legends22 is begonnen in de zomer van 2016, en een puur Nederlands merk voor jongens! Het is betaalbaar, hip en mooi van kwaliteit. Het zwarte joggingpak uit een review van vorig seizoen wordt hier dan ook nog altijd met grote regelmaat gedragen.

Het label heeft elk seizoen verschillende thema’s. Fotoprints, kleurthema’s, verschillende sporten…het komt allemaal aan bod! Dit seizoen kozen wij voor 2 hele gave shirts, een navy-wit gestreept met neon groen en gele accenten wat we combineren met een enorm comfortabel jogg-shortje en een denim-look met neon oranje en hele gave tijgerprint. Deze laatste staat ook weer leuk op de lange jogg van afgelopen seizoen, maar gaan we straks combineren op een korte jeansshort.

Het gestreepte shirt en de short matchen perfect met elkaar. Handig zijn ook de ritsjes in het broekje, zo kan Sil zijn fietssleutel straks makkelijk kwijt zonder hem te verliezen tijdens het spelen. Wat ons direct opvalt is het comfort…het is echt een heel zacht broekje van een lichte stof. Sil was direct enthousiast. Hij is er dit seizoen in 4 kleuren dus ik heb zo het vermoeden dat wij de collectie nog wel wat zullen uitbreiden.

De shirts zijn van een wat dikkere stof, wat ik persoonlijk dan ook weer echt een pluspunt vind. Want als ik ergens een hekel aan heb zijn het die dunnere stoffen waar je direct alles in ziet “staan” Die helemaal gekreukt uit de wasmachine komen, die als je ze even recht trekt direct je vingerprint achterlaten of die scheef trekken als je ze een aantal keren gedragen hebt…niet om aan te zien vind ik persoonlijk! Bij Lgnds22 is echt nagedacht over het design, en dat merk je!

Zoals jullie inmiddels wellicht weten zijn wij fan van neon! We kunnen dit seizoen ons hart ophalen want we gaan het heel veel zien in de SS-collecties. De neon accenten in beide shirt maken het direct lekker zomers en speels, het haalt de kids zo heerlijk op qua kleur ook.

Maatinfo:

Sil is 132 cm lang en draagt de short in maat 128/134, wij houden niet van te baggy namelijk en valt nu mooi net boven de knie. De shirts shopten we in maat 140.

Online shoppen doe je hier. Geef je de voorkeur aan een stenen winkel, vind je hier de verkooppunten.

Sil stond ook model voor de wintercollectie van dit gave merk. Het eindresultaat laat nog even op zich wachten maar zullen we tegen die tijd zeker met jullie delen!

Liefs Marieke

 

Je kunt me ook volgen op Instagram, dat zou ik super leuk vinden! 

thumbnail_IMG_20200217_155635

handig die ritjes

handig die ritjes

thumbnail_IMG_20200217_155556

ook op de bil een zakje

ook op de bil een zakje

thumbnail_IMG_20200217_155440

thumbnail_IMG_20200217_155520

stoere neon accenten over de schouder

stoere neon accenten over de schouder

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply