MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Ozom by Barrucci: accessoires voor het voorjaar!

24 februari 2020
Barrucci

Gevarieerde must-haves voor de lente!

Ja, ik weet het: het stormt, het waait en het regent pijpenstelen! Maar stiekem zijn we wel bezig met het voorjaar… Ik kijk naar buiten en mijn handen jeuken om in de tuin te gaan werken, om alles weer netjes te maken. Tegelijkertijd is er een verlangen om mijn eerste kopje koffie buiten te drinken en weer shirtjes met korte mouwen te dragen. En niet alleen dat…

We scrollen over het internet, zoeken op google naar de leukste trends en fashion alerts voor 2020! En wow, wat zijn de nieuwe must-haves weer gaaf. In het begin is het altijd even wennen, de toon wordt gezet door nieuwe kleuren. De acceptatie gaat snel en willen we het liefst zo snel mogelijk onze favoriete stukken in huis hebben. Zo gaat het bij mij tenminste!

Maar daar blijft het niet bij, de accessoires mogen niet ontbreken. Al jaren ben ik fan van Ozom by Barrucci en ook dit voorjaar mag de collectie er weer zijn. De eigenaresse, Susana (van Cubaanse afkomst), spreekt Spaans met me en dat voelt zo heerlijk! Dan voel ik het voorjaar echt binnenkomen en kan ik niet wachten om en de zon op mijn huid te voelen, en in Spanje te zijn en natuurlijk de bijous van Ozom te dragen.

Ozom heeft zich laten inspireren door natuurlijk materialen. De handgemaakte oorbellen zijn voorzien van schelpjes en buffelhoorn in de meest uiteenlopende kleuren. Euh, natuurlijk wel kleuren die bij de nieuwe trends horen. Zilver is uit, goud is in en ook dat zie je bij Ozom terug.

Zelf ben ik erg gecharmeerd van de kleurrijke armbandje die je rollend over je hand aantrekt. Zo mooi en stoer tegelijk, ik vind ze geweldig.

De kettinkjes van Ozom zijn fijntjes te noemen en in alle lengtes verkrijgbaar. Zoals de trend nu is, kun je ze bij elkaar dragen. De bedeltjes variëren en zijn eventueel naar eigen keus te veranderen. Echt mooi!

Dragen jullie veel bijous? Kijk dan eens op Ozom by Barrucci!

Ozom by barrucci Zoom by Barrucci Ozom by Barrucci Ozom by Barrucci Ozom by Barrucci Ozom by Barrucci Ozom by Barrucci

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply