BOY Marieke SPOTLIGHTSHOP

Inspiratie voor de Boys! LEVV ft. Quapi

27 februari 2020

Vorige week hebben wij jullie al even kennis laten maken met de nieuwe webshop Joep&Isa. Heb je dat gemist, lees je de blog hier nog eens terug. 

Sil en ik mochten een leuke outfit uit de webshop kiezen om met jullie te delen voor wat inspiratie. Sil koos voor een combi van LEVV & Quapi, lezen jullie mee?

Ik was echt enorm blij verrast dat Sil zijn keuze op een jeans liet vallen! Echt altijd, maar dan ook altijd kiest hij voor een jogg tegenwoordig. Heel leuk, maar ik vind het als moeder zijnde toch ook wel heel fijn voor de gelegenheid eens een goede jeans in de kast te hebben. Een leuke grijze wassing met “damaged”stukken van het hippe LEVV labels. Grijs is echt zo fijn te combineren ook, leuk met het populaire Navy, Wit, Rood, Geel zoals hier op de foto maar straks ook heel leuk met Neon in de zomer. Leuke witte sneaker er onder kijkt altijd zo heerlijk fris!

Wij hadden nog niet eerder een item van LEVV voor Sil in de kast, dus we lieten ons dan ook graag adviseren door Petra, de eigenaresse van de webshop Joep & Isa,  welke maat we het beste konden nemen en hoe de pasvorm zou zijn. Het broekje is mooi slim gesneden waardoor het prachtig aansluit, fijn voor een slankie als Sil. Anders ziet het er al heel snel heel rommelig uit, en daar houden wij niet van. Geen stugge jeans, maar een heerlijke dunne zachte stof waardoor het draagcomfort optimaal is.

We combineren het met een leuk stoer geel shirt van Quapi boys. Ik hou van dat geel, zo’n heerlijk vrolijke kleur! In dit shirt is het mooi gecombineerd met blauw, wit en rood in de print. Het shirt valt wat langer, en dat vinden wij fijn! Zo hebben we er het hele seizoen plezier van, en kunnen we het nu al fijn dragen met sweater of vest door een klein stukje van het shirt onder de sweater uit te laten komen. Hebben we direct weer nieuwe combi’s.

Uiteraard hebben wij de set voor jullie op de foto gezet, dus kijk gezellig met me mee!

Maatinfo: Sil is 134 cm en draagt de jeans in maat 9, wat overeenkomt met maat 134. Het leuke shirt is maat 134/140, je shopt de set uiteraard in de webshop Joep & Isa

 

Liefs Marieke

Je kunt mij en mijn gezin hier volgen op Instagram, dat zou ik super leuk vinden! Meer inspiratie voor de boys vind je hier.

thumbnail_IMG_20200227_123648

thumbnail_IMG_20200227_123655

thumbnail_IMG_20200227_123708

thumbnail_IMG_20200227_154117

thumbnail_IMG_20200227_154309

thumbnail_IMG_20200227_154413

thumbnail_IMG_20200227_154503

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply