BOEKEN Marieke H.

Kleuren op vakantie! – Jill Schirnhofer

15 juni 2020
kleur jezelf mindful

Kleur jezelf mindful

Kleur jezelf mindful is het nieuwste kleurboek van Jill Schirnhofer. Vanaf eind juni zal dit in de boekwinkels liggen, maar het is natuurlijk al leuk om je erop te verheugen. Ikzelf doe aan Yoga en werkt ongelooflijk ontspannend. Natuurlijk vraagt het ook veel van je lichaam en zo werkt het eigenlijk ook met dit boek. Kinderen kunnen helemaal opgaan in hun eigen werk, hun eigen creativiteit en even helemaal van de wereld zijn. Dit herken ik ook bij het schilderen dat ik zelf doe. Voor je het weet ben je drie uur verder!

Tekenen werkt dus heel ontspannend en kan voor de kinderen een enorme afleiding zijn voor alles dat om hen heen gebeurt. Het is dus geen yoga op een matje in een lotushouding, maar heerlijk zen worden van tekenen en kleuren. Leuk nu de vakantie voor de deur staat, de meiden zijn er gek op. Ik denk dat je ze niet blijer kunt maken met dit nieuwste boek of je nu thuis blijft deze vakantie of er alsnog op uit trekt.

Jill Schirnhofer

Jill is een van de populairste televisiegezichten van dit moment. Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze jong en oud allerlei creatieve adviezen. Van kleuren,tekenen en knutselen tot mode en koken. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 340.000 exemplaren verkocht.

Tekenen en kleuren zijn voor Jill altijd goede manieren geweest om te ontspannen. Niets werkt kalmerender: met kleuren zet je je gedachten even uit en kom je bij van een drukke dag. Met haar nieuwe boek Kleur jezelf mindful geeft ze iedereen, jong en oud, de mogelijkheid om zich helemaal te verliezen in haar prachtige mindfulness-tekeningen en te ontdekken hoe rustgevend kleuren is!

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply