BOEKEN Marieke H.

Tekenen met Jill: de Jubileum-editie

21 oktober 2019
Jill

Het leukste kleurboek voor kids die van mode houden!

Tekenen, kleuren, knutselen, het is wat kinderen het liefste doen. Ook als we op vakantie gingen, had ik standaard een “doe-boek” in de tas zitten met kleurpotloden. Dan had je sowieso garantie op een paar uurtjes rust. En nu is daar Jill’s jubileum-editie! Naar mijn idee het leukste kleurboek voor kids die van mode en meiden-dingen houden.

Jill is vijf jaar op televisie en dat viert ze met een speciale jubileum-editie van “Tekenen met Jill” met allerlei extra’s. Naast de bekende tips & trucs geeft ze je nieuwe tekentips en trakteert ze op extra en aparte stickervellen met de vrolijke stickers en etiketten om op schriften, agenda of zelfgemaakte beauty-producten te plakken.

In deze speciale jubileum-editie is er ook ruimte om de tekeningen zelf aan te vullen en in te kleuren om zo je techniek te verbeteren en te perfectioneren. Ze daagt je letterlijk uit om creatief te zijn en je fantasie te gebruiken. In deze wereld kan alles!

Overigens is er nog veel meer van haar verschenen. Zij is echt een creatief multitalent. Ze is illustratie en schrijfster van diverse succesvolle kleur-, bak- en knutselboeken, waaronder Kleur in met Jill, Knutselen met Jill en Bakken met Jill. Stuk voor stuk super leuke en gezellige boeken om de kinderen creatief bezig te houden. Leuk om kado te geven, maar ook leuk om in de schoen te leggen!

Lees ook ons blog over het ouderwetse meezingboek: “In Holland Staat een Huis“.

 

 

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply