Marieke SPEELGOED

Speelgoed TIP: Baby Shark Doo-Doo

12 oktober 2020

Kennen jullie deze nog ??? Baby Shark, Doo Doo….DE kleuterhit van vorig jaar! Baby Shark komt nu met speelgoed voor kinderen van 0-5 jaar. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Actions in Nederland. Wij mochten als een van de eersten van Nederland deze items reviewen.

Gehuld in een doos vol confetti ontvingen wij afgelopen week een speelgoedpakket met allemaal leuke Baby-Shark  items. Onze kids vonden het uitpakken alleen al een feestje! Hoewel de fabrikant zich richt op kids van 0-5 jaar vonden Sil (9) en Lizze (6) het zeker ook nog de moeite waard.  Sil ging er direct vandoor met de gele Sqeeze-bal van “Baby”, en Lizze mocht de roze “Mama”Shark bal hebben. Beiden heerlijk zachte kleine knuffelballen, met een Sqeezy binnenkant.

Ook vonden zij in de doos een aantal leuke knutsel-items waaronder een magic-scratch book waarmee ze de leukste creaties kunnen maken met een speciaal meegeleverd “pennetje” Door de zwarte vlakken open te krassen verschijnen de mooiste metallic kleurtjes! Een kleurboek met hele leuke stickers en een waterkleurboek, waardoor kinderen kunnen verven zonder te knoeien! Door de waterpen te vullen met kraanwater kunnen zij vervolgens de tekeningen inkleuren waardoor de details verschijnen. Laat de afbeeldingen opdrogen om te wissen en zo steeds weer opnieuw in te kleuren, dit zorgt voor eindeloos speelplezier en het handzame formaat van al deze boekjes zorgt er voor dat het overal gemakkelijk mee naartoe genomen kan worden.

Tot slot zaten er ook nog 2 puzzels in het pakket…of eigenlijk moet ik zeggen 5. Want in een van de dozen zitten 4 puzzels in verschillende groottes en daarnaast nog een leuke vloerpuzzel van 24 stukjes.

Later dit jaar zullen er nog wat speelgoeditems worden toegevoegd aan deze haaien-familie. Met het oog op de naderende decembermaand leek het ons leuk deze alvast met jullie te delen! Je shopt de collectie vanaf vandaag bij Action.

En voor diegene die het vrolijke bijbehorende liedje nog eens willen beluisteren….deze vind je hier! Hij blijft zo lekker hangen ook , haha!

 

Veel shopplezier!
Liefs Marieke

 

Vind je het leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram? Je vind ons hier !

 

 

thumbnail_IMG_20200924_055255

thumbnail_IMG_20200920_123926

thumbnail_IMG_20200924_055432

thumbnail_IMG_20201010_121737

thumbnail_IMG_20200924_055231

thumbnail_IMG_20200920_123816

thumbnail_IMG_20200924_055336

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply