BOY Marieke REVIEWS

REVIEW TOM-DU BOYS

13 april 2021

Een label waar ik al met grote regelmaat over heb gehoord maar nog nooit eerder heb aangekocht is Tom-Du. Door de vele enthousiaste reacties was ik er wel enorm benieuwd naar, super tof dus dat we een review mochten doen! Dit keer voor de BOYS

Op zoek naar originele jongens- en meisjeskleding? Tom-Du maakt kleding waarin kinderen lekker kunnen spelen, maar ook zó kunnen binnenstappen bij een feestje. De kleding is vrolijk en zo ook de kledingparty’s. De kinderkleding is namelijk exclusief te verkrijgen onder het genot van taart, thee én je vriendinnen. Met maar liefst 100 enthousiaste shopadvisors worden door heel Nederland en België Tom-Du kledingparty’s georganiseerd. Wij houden wel van een gezellig feestje, jij ook?

Kledingparty tijdens Corona? Hiervoor heeft Tom-Du uiteraard allerlei leuke oplossingen bedacht! Zo organiseren de consulente’s nu online party’s, via zoom of whatsapp. En dit blijkt een enorm succes! Gezellig vanuit huis, alleen of met meerderen de nieuwste hippe kleding shoppen voor jouw koters! Want die hebben nu eenmaal elk seizoen weer een heleboel nieuws nodig.  Bij Tom-Du zien we dit seizoen meerdere thema’s, van panter/safari look , vrolijke kleuren tot hele stoere basic tops met jeans zodat ook de grotere jongens hier nog altijd aan het juiste adres zijn.

Sil showt jullie in deze review twee sets. Allereerst de heerlijke jogg-short in stoere tijgerprint met een bijpassende roomkleurige top waarvan de tekst op zijn lijf is geschreven, haha. Super comfortabel, gemaakt van 100% katoen. Hierdoor heeft het shirt een los vallende stoere, modieuze pasvorm. Doordat de stof ook wat dikker is schijnt hij niet door, prettig voor diegene die gewend zijn een hemdje er onder te dragen.

Een goede jeans mag natuurlijk niet ontbreken, wij kozen hier voor een donkergrijs/zwart exemplaar van heerlijk zachte jogg-denim en leuke versleten accenten. We combineren de short met een army kleurige top.  Super stoer voor onze bijna tiener en een heerlijke set om lekker in te ravotten!

Maatinfo: Tom-Du werkt met dubbele maten, hierdoor valt Sil er met 134/140 een beetje tussenin. We zijn voor de 140/146 gegaan, en Sil heeft hierin best nog wat groeiruimte! Maar dat is perfect, want zo kan hij er lekker het hele seizoen plezier van hebben!

Shoppen: Zoals hierboven benoemd hebben de consulentes van Tom-Du allerlei leuke ideeën om jou en jouw vriendinnen veilig te laten shoppen. Neem eens een kijkje op de site, deze vind je hier.

Liefs Marieke

Lijkt het jou leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram? Je vind ons hier

 

thumbnail_IMG_20210324_144938

thumbnail_IMG_20210324_145003

thumbnail_IMG_20210324_145042

thumbnail_IMG_20210324_145217

thumbnail_IMG_20210324_145223

thumbnail_IMG_20210324_145458

thumbnail_IMG_20210324_145521

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply