Marieke SPOTLIGHTSHOP

We maken er een feestje van!

1 december 2020

A December to Remember….En dit jaar zal het ons allemaal nog wat extra bijblijven. Want het is nog altijd spannend hoe we de feestdagen kunnen gaan doorbrengen. Maar ik zeg, we maken er  sowieso een feestje van!

Op Carnavalskleding.nl vind je een super gevarieerd aanbod in artikelen om Sint, Kerst en Oud&Nieuw tot een groot feest te maken. Want je shopt bij deze webshop veel meer dan de domeinnaam doet vermoeden. Super leuke feestkleding, thema’s en aankleding om jouw feest tot een groot succes te maken!

Half November is het feest bij ons al begonnen, de intocht van Sinterklaas. Ik hou zo ontzettend van de gezelligheid in en rondom huis en decoreer er graag op los. Zeker nu de intochten in dorpen en steden afgelast zijn en we alles wat meer vanuit huis volgen vond ik het leuk daar nog wat meer aandacht aan te besteden. Een van de wensen op de verlanglijstjes van onze kids is verkleedkleding, zowel Lizze als Sil vinden het beiden nog ontzettend leuk zich te verkleden. Zo kwam ik dus terecht bij Carnavalskleding.nl en tot mijn verbazing vond ik hier ook leuke feestdecoratie e.d.

Voorzichtig begin ik al te denken aan de kerstdecoratie en onze New Years Eve! Om ons heen hebben veel vrienden de boom al staan, maar ik probeer mezelf toch nog even in te houden tot na pakjesavond. Maar dat neemt niet weg dat ik al lekker een beetje aan het rondsnuffelen ben om ideeën op te doen, en heb direct alvast wat thema-decoratie mee besteld. Met name voor Oud en Nieuw, dit jaar echt wel heel anders zo zonder vuurwerk. Wij zijn zelf geen enorme knalkoningen, maar zagen toch heel graag het mooie siervuurwerk in onze buurt. En een oudjaarsdag zonder knallers tijdens de laatste ronde boodschappen van het jaar lijkt me ook maar een vreemde gewaarwording!

Wij zijn uitgenodigd bij vrienden en hebben al wat leuke Party-props uitgekozen, zo maken we er toch wat van met ons kleine clubje! Al super fijn dat het weer kan. Nu maar duimen dat de regels niet weer moeten worden aangescherpt.  Ik hou er ontzettend van wanneer alles mooi versierd is in huis, doet een feestje direct een stuk gezelliger aan vind ik. Want zoals ze zeggen…het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!

Liefs Marieke

Vind je het leuk mij en mijn gezin te volgen op Instragram? Je vindt ons hier!

thumbnail_IMG_20200924_055556

 

7fba17ac9fb5278e3f48e227ab6cc1df618aa845565b5c7144dbf67735ea0b38

thumbnail_IMG_20200924_055336

Facebook Comments
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply