SPOTLIGHTSHOP

Sale bij Nino Kinderkleding

6 december 2016

VAN WELK MERK WIL JIJ ER NOG WAT BIJ?

It’s beginning to look a lot like chr….euh…sale time. Everywhere you go. Jaaah, het sale seizoen barst echt los in december. ’s Avonds op de bank met de kaarsjes aan en met een fijn achtergrondmuziekje lekker online struinen naar mooie koopjes. Of, het liefst als de kinderen op school zijn, in het centrum van de stad de winkeltjes aflopen. Kun je de producten in het echt zien, voelen en de maat wat beter inschatten.

Vandaag begint de sale bij Nino Kinderkleding en zij verkopen heel veel merken die erg populair zijn bij onze volgers, dus ook vast bij jou.

Ninni Vi 

Als wij iets schrijven over Ninni Vi dan kan onze server het amper aan. Het is duidelijk; Ninni Vi is super populair met haar kleding van zachte stoffen met een sportieve uitstraling en smalle pasvorm. In de sale kun je mooi je Ninni Vi collectie nog wat uitbreiden. Ook broertje MortenZ is natuurlijk verkrijgbaar met korting.

Le Big

De review met het pantervestje van Le Big was enorm populair. Van dit vestje zijn nog meerdere maatjes beschikbaar bij Nino Kinderkleding. En natuurlijk zijn er ook nog andere Le Big items beschikbaar. Ik ben heel benieuwd voor welke combi jij gaat.

Nik & Nik

Nik & Nik kwam, zag en overwon. Het merk is nog redelijk nieuw, maar niet meer weg te denken uit de kast toch? De kleding is basic, met flair. Misschien een tikkeltje aan de prijs, dus erg leuk om er nu met korting wat van te kopen.

Quapi

Het gouden rokje van Quapi vind ik echt een musthave voor in de kast. En natuurlijk hebben ze nog veel meer leuke items. Goed nieuws voor de Quapi fans, komend seizoen ga je dit merk veel terug zien op Shopaholiek.

Dutch Dream Denim

De spijkerbroeken van Dutch Dream Denim zijn een hit. Komt het door de dubbele laag stof op de knieën, waardoor ze langer mee gaan? Door de mooie pasvorm? Of door de prijs kwaliteit verhouding? Je shopt deze fijne jeans in ieder geval ook bij Nino Kinderkleding.

Natuurlijk verkoopt Nino Kinderkleding nog veel meer leuke merken. Welke is jouw favoriet?

Lees ook: Dr Martens via Nino Kinderkleding

Nino Kinderkleding

Ga jij in de sale overstag voor dit setje?

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply