BOY Marieke REVIEWS

Review Mister T winter 21/22

26 september 2021

Yes…. I had a date with Mister T again!!!! Het stoere broertje van girlslabel Topitm en tienerlabel Miss T

Fan van dit merk vanaf hef eerste uur ! Extra tof was het dan ook toen Sil gevraagd werd te shooten voor dit gave label! Comfortabel maar stijlvol, stoer en origineel, en niet te vergeten kan tegen een stootje….heel belangrijk voor de actieve boys!

Voor diegene die ons volgen is bekend dat Sil het liefst altijd, overal en elke dag joggs draagt! Wij speuren dus altijd naar mooie stijlvolle joggs zodat het niet slonzig wordt. De meeste merken hebben deze gelukkig voortaan in hun assortiment. Ik hou ervan als je dan toffe sets kunt maken zodat ze ook mooi gestyled voor de dag komen.

De details bij dit merk vind ik dan ook fantastisch! Stoere printopdruk op het been, de details bij de rits en de prachtige pasvorm maken direct een prachtig geheel. De broek is er in 2 kleuren…donkerblauw en prachtig steenrood. Heerlijk weer die warme tinten voor het najaar.

Wij combineren de joggs met een heerlijke sweater, welke draagbaar is op beide broeken door de matchende kleuren. En heel leuk is het geruite blousje, verassend en super hip dit seizoen! Open te dragen met het leuke shirt er onder, maar ook dicht heel erg gaaf op de joggs met een stoere boot, of sneaker! Handig detail aam de blouse is dat er drukknopen op zitten, lekker snel en gemakkelijk!

Maatinfo: Sil is 141cm lang en draagt maat 146/152 . Mister T valt niet al te ruim, en zo kunnen wij er het seizoen fijn mee door.

Shoppen doe je hier, of bij jouw lokale verkooppunt in de buurt.

De gave sneakers die Sil hier draagt zijn van Braqeez, een uitgebreide review vind je hier.

Lijkt het je leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram dan vind je ons hier.

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Review Braqeez Boys Winter '21 - Shopaholiek 26 september 2021 at 07:02

    […] De kleding die Sil is deze review draagt is van het hippe Mister T, het broertje van girlslabels Topitm en tienerlabel Miss T. Een uitgebreide review van deze stoere outfit vind je hier. […]

  • Leave a Reply