MAMA-INSPIRATIE Marieke PERSONAL

Cozy Up met jouw Geurwolkje

8 oktober 2021

Het is officieel Herfst, Herfst is een prachtig seizoen die staat voor loslaten, stilte, reflectie en lekker cocoonen!

O, ik hou er van! Ondanks dat de herfst zich voor mijn gevoel iets te snel heeft aangediend….zeker doordat we amper zomer hadden, hou ik enorm van deze tijd van het jaar! De periode dat wij weer meer binnen zitten omdat het wat kouder wordt en eerder donker. Kaarsjes aan, film-marathon onder een dekentje op de bank, lekker kopje thee of warme chocomelk en mijn geurwolkje aan!

Etherische oliën en de kracht van de natuur !

Geurwolkje is een luchtbevochtiger en geurverspreider in een. Het zuivert ook nog eens de lucht! Door etherische olie met het water te mengen, bevochtig je niet alleen de kamer, maar verspreid je ook een aangename geur. Naast dat de Aroma Diffuser bevorderlijk is voor jouw gezondheid, is deze ook goed voor je kamerplanten.

Wij hebben inmiddels een aardige collectie etherische oliën voor in de diffuser, en ik pas deze vaak aan aan de tijd waarin we leven. Op dit moment vernevelen wij thuis de geur Herfstzon.
Herfstzon etherische olie geeft ons het optimistische gevoel wat we nodig hebben nu de dagen korter en kouder worden. De unieke combinatie van geuren brengt het zonnetje in huis en geeft ons een warm, knus gevoel van binnen. De geur stimuleert ons positief en energiek te blijven, brengt evenwicht en een goede stemming.

Boswandeling
Wandel je mee door het bos? Deze etherische olie blend brengt innerlijke rust, helderheid en kracht en inzicht om problemen aan te pakken.
Het versterkt je concentratie en is een aanrader bij een gevoel van verwarring en besluiteloosheid. De olie helpt bij vermoeidheid, zenuwen en innerlijke onrust. Deze frisse en heldere geur van de natuur verzacht de luchtwegen en zorgt dat jij weer opgelucht kan ademhalen. Het geeft een boost aan je immuunsysteem en voelt alsof je net een frisse neus hebt genomen. Deze laatste komt hier heel goed van pas, want ik heb het idee dat sinds onze maandenlange “social distance” onze kids om de haverklap snotteren. We zijn graag lekker veel buiten, in de natuur….met de Roomspray halen wij buiten naar binnen in onze huiskamer!

Sinds de start van het schooljaar ervaart Sil wat onrust, ook hier zet ik het Geurwolkje voor in! Op zijn slaapkamer vernevel ik Sandalhout.
Deze etherische olie heeft een diep rustgevende, harmonieuze, warme en houterige aroma. Sandelhout verspreidt een zachte geur die zenuwen en onrust wegneemt. Het werkt rustgevend en zorgt voor een open instelling. Mede dankzij die reden is het zo’n prettige keuze voor ontspanningsmomentjes!

Cozy Up, creëer gezelligheid in huis! Je shopt een heleboel diffusers en oliën nu met een leuk voordeel op geurwolkje.nl . Laat je ons weten welke geuren jouw favoriet zijn?

Liefs Marieke

Lijkt het je leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram, dan vind je ons hier.

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply