BOY Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

MOVE. and play together!

17 januari 2020

In de stoere en sportieve nieuwe collectie van MOVE. kan jouw kanjer al zijn energie kwijt!

De nieuwste modekleuren van 2020 zijn verwerkt in de MOVE. AND PLAY TOGETHER collectie. 8 nieuwe te gekke en comfortabele items in de kleuren vanilla iceouter space en biscay bay die in de schoolbanken kunnen worden gedragen, maar waar je je ook in kan uitleven tijdens het weekend of in jouw vrije tijd!

Wij ontvingen gisteren middag een super leuk pakketje thuis en Sil was direct blij verrast door de heerlijke stoffen; Wow mam, dit is een fijne trui! En die broek mam, vet! Dat is denk ik het mooiste compliment wat je als merk kunt krijgen zodra je een nieuwe collectie lanceert. Wat mij direct opvalt zijn de leuke hippe details op de broek, onderaan het logo, en fijne zakken met ritsjes. De broek heeft de look van een pantalon maar het comfort van een jogg. Dit is een trend welke we veel gaan zien komend seizoen.

Het leuke is ook dat alle items met elkaar gemixt kunnen worden, dus als je niet kunt kiezen bestel ze gewoon allemaal ! Het merk is leuk betaalbaar, en MOVE. heeft tevens een super leuke introductie op deze direct draagbare collectie. Vergeet niet die gave beanie toe te voegen aan je winkelmand, deze maakt de look van jouw kanjer echt helemaal af! Hoe je hem kunt bestellen lees je hier.

Wij zijn echt heel benieuwd wat jullie van de nieuwe collectie van MOVE. vinden!

Liefs Marieke

99c7e5a5ff76bdffc84e211ab0d48b8d

thumbnail_IMG_20200117_151151

thumbnail_IMG_20200117_150955

move ss20

thumbnail_IMG_20200117_151108

thumbnail_IMG_20200117_151206

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply