Angelique PERSONAL

Sieraden zijn altijd een goed idee

2 augustus 2021

Pas geleden heb ik de respectabele leeftijd van 50 aangetikt. Best iets waar ik tegen op zag. Niet het ouder worden hoor! Daar voel ik me prima bij. Ik zit goed in mijn vel en leef nog precies hetzelfde als toen ik 30 was – nou ja, bijna dan -. Ik zie er uiteraard wel wat ouder uit maar dat wil niet perse zeggen dat dat slechter is. Ik ben namelijk gewoon tevreden en geniet lekker van alles wat het leven te bieden heeft.

Omdat 50 worden voor mijn omgeving en voor mij toch wel een bijzondere leeftijd is ben ik echt ontzettend verwend. Van mijn kleine kids kreeg ik oorbellen van trendjuwelier.nl. Zo lief, want ze hadden ze echt zelf uitgekozen – uiteraard met een tikkie hulp van hun grote zus want ze hebben daar enorm veel merken waaronder Zinzi sieraden of Swarovski, voor ieder wat wils. Van mijn vriendinnen kreeg ik echt een prachtig kado. Een gouden armbandje met het verbindingssymbool omdat zij vonden dat ik onze vriendengroep zo mooi kan verbinden. Dat vond ik eerlijk gezegd een heel mooi compliment en ik draag het met trots!

Door mijn ouders en 2 oudste kids ben ik echt teveel verwend. Als het kado in een rood tasje van Cartier wordt gegeven weet je al dat het iets bijzonders is. Al jaren wilde ik een bepaald horloge en die kreeg ik! Ik was er gewoon in shock van. Zo blij! En of dat niet genoeg was kwam mijn man met nog zo’n rood tasje met daarin een prachtige ring. Niet normaal hoe verwend ik ben. Niet alleen qua kado’s maar ook qua aandacht en liefde van vrienden en familie.

Waar ik wel tegen op zag is het feit dat 50 worden tegenwoordig een soort van vrijgezellenfeest lijkt te worden. Iedereen om mij heen tikt een beetje deze leeftijd aan en de surpriseparty’s zijn dan ook niet van de lucht. Inclusief de mijne. Ik dacht heel eerlijk gezegd dat ik er wel een beetje onderuit kon komen door corona en daarbij had ik aangegeven dat ik mijn 50ste verjaardag eigenlijk te samen met ons 12,5 jarig huwelijk wilde vieren. Gewoon een goed feest. Maar mijn vriendinnen dachten daar anders over. Ik ben verrast door een groep vriendinnen met een heerlijk diner aan huis. Inclusief een kok. Dat was echt zo fantastisch. Ik kan niet anders zeggen. Een vette aanrader. En ja… ik ben echt verrast! Ik had het totaal niet aan zien komen. En dan is de verrassing echt dubbel zo leuk!

Naast deze kado’s en mijn surprise-party kreeg ik nog zo ontzettend veel kaarten, ballonnen, bloemen en nog meer kado’s. Achteraf kan ik dan toch wel zeggen dat 50 worden eigenlijk best heel erg leuk is. Ik zou het zo weer overdoen.

Twijfel jij nog over een leuk kado voor iemand die ook de 50 aantikt: sieraden zijn voor altijd. Leuk om te geven en hartstikke leuk om te krijgen!.

Liefs, Angelique

Headerpic: shutterstock

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply