GIVE-AWAY Marieke NIEUWE COLLECTIE

Het is Herfst! TomDu GIVE AWAY!

14 oktober 2021

Verkleurde blaadjes, en een heerlijk zonnetje….wij genoten volop in het bos afgelopen weekend en showen jullie ondertussen een greep uit de collectie van TomDu

Wij verblijven momenteel nog altijd ieder weekend op camping “de Heldense Bossen” in een heerlijk bosrijke omgeving, en maken daarmee de overgang naar het nieuwe seizoen van A tot Z mee. De ochtenden en avonden zijn al behoorlijk fris, maar tot dusver in de middagen nog echt fantastisch mooi weer!

Dit vinden wij echt het mooiste seizoen voor boswandelingen! Al die prachtige kleuren in het bos, de verkleurde blaadjes, de mooie paddestoelen en het schijnsel van de zon door de bomen! Fantastisch! Het is natuurlijk nog vrij pril nu, maar het was zulk mooi weer afgelopen weekend dat wij toch alvast even het eerste herfstsfeertje wilden opsnuiven!

Sil en Lizze zijn beiden buitenkinderen, heel graag actief in de buitenlucht. Sil nog meer dan Lizze, maar daar is hij misschien ook wel een echte jongen voor! Lekker wild, rennen klimmen en klauteren door het bos…hutten bouwen en springen van boomstam tot boomstam, slingerend van tak tot tak!

Lizze geniet op haar manier meer van de fluitende vogeltjes, gekleurde torretjes en spinnetjes en hun web, welke door het dauw natuurlijk prachtig zichtbaar worden! De verschillende kleuren op de blaadjes, de een nog mooier getekend dan de ander! En de heerlijke geuren in het bos, de geur van de natuur!

Het viel me op hoe tof hun outfits combineerden met de kleuren in het bos! Okergeel, oranje, groen! Allemaal prachtige warme tinten uit de nieuwe najaarscollecties! In dit geval droegen onze kids een outfit van TomDu, voorheen enkel bekend van de home-party’s maar tegenwoordig ook verkrijgbaar via de webshop! Prachtige comfortabele kleding met een goede pasvorm en kwaliteit! En wij mogen een item verloten onder onze lezers en volgers!

Dino’s …een populair en indrukwekkend tijdperk voor de boys! En de print van stoere sweater FINN! Wil jij nu kans maken op deze toffe sweater, laat dan een reactie voor ons achter onder dit blog en vertel ons de maat waar je naar op zoek bent, jouw ultieme herfstbeleving of wellicht een super leuke tip voor de herfstvakantie! Onder de reacties verloten wij FINN!

Lijkt het jou leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram dan vind je ons hier!

Liefs Marieke

Facebook Comments
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply elisabeth timmermans 15 oktober 2021 at 08:05

    DINO’S SPOTTEN IN ZOOPARC OVERLOON

  • Leave a Reply