KIDS FASHION

Hippe brillen, we love it!

17 juli 2016
HIPPE BRILLEN (2)

Kinderen met brillen

Het was groep 5… ik begon steeds slechter en slechter te zien. Een bezoekje aan de oogarts gaf al snel duidelijkheid, ik moest een bril. Eigenlijk was dat wel te verwachten, mijn beide ouders hebben er ook eentje. En dus gingen wij met het hele gezin naar de plaatselijke opticien en zochten een bril uit. Gelukkig was er iets van mijn gading (een paarse – ja een paarse – bril, hartstikke hip vond ik zelf) en zo kon ik weer goed opletten in de klas.
Mijn kinderen hebben nog geen bril, maar ze zitten dan ook nog niet in groep 5 ;). Ik verwacht eigenlijk wel dat ze er t.z.t. aan moeten geloven, dus verdiepte mij vast in de wereld van de kinderbrillen.

De mooie dame op de foto is Nikki, het klasgenootje van mijn zoon. Nikki is een hip meisje dat er altijd fantastisch uitziet. Sinds dit jaar heeft zij een – uiteraard ook hele hippe – bril. Het staat haar echt geweldig, vinden jullie niet? Hij is van het merk Etnia Barcelona en te koop bij de betere opticiens. (Kleding Nikki: Like Flo)

nikki

Ik denk dat het voor veel ouders best even slikken is als je kind een bril nodig heeft, maar tegenwoordig is er hartstikke veel keuze in hippe en toch speelproof brillen, je vindt ze in allerlei soorten en maten. Ook een merk als Vingino heeft bijvoorbeeld een uitgebreid kinderbrillenassortiment.
Onderstaande exemplaren geven een beeld van wat er zoal te koop is op het gebied van kinderbrillen:

  1. BRILLENVingino, sowieso waren wij al fan van hun kleding, maar ook de brillen zijn geweldig. Echt heel fashionable en tegelijkertijd erg draagbaar. Op de foto zie je type ‘Anna’.
  2. Rayban, bekend van de zonnebrillen. Hun kinderbrillen zijn ook zeker het bekijken waard.
  3. BBIG, een wat exclusiever brillenmerk speciaal voor kinderen. Ik zag laatst op Facebook foto’s voorbij komen van hun nieuwe collectie en ben gelijk even gaan spieken. Dit merk heeft echt hele gave, net wat apartere brillen in hun assortiment. Ik ben fan!
  4. Red, type Montreal. Zo’n bril zou mijn dochter waarschijnlijk wel willen.. zij is gek op rood!
  5. Esprit, bekend van hun kleding, heeft ook een groot assortiment brillen en zonnebrillen. Voor tieners hebben zij een uitgebreide collectie die te koop is bij veel opticiens.
  6. Etnia Barcelona type Bengland, zoals gezegd het merk van Nikki haar gave bril. Maar hun hele collectie ziet er super uit!

Heeft jouw kind ook een bril? Laat het ons zien en deel een foto onder het Facebookbericht van deze blog. Of heb je nog tips voor andere leuke kinderbrillen, we zijn erg benieuwd!


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply