Barbara NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Sneak! 3 zusjes in Ninni Vi Part I

24 augustus 2016
Sneak Review

Nova in girly Ninni Vi

Het is bijna zover. De zinderende hitte is buiten en binnen te voelen. Zo ook hier bij de Shopaholieks.  Ninni Vi is morgen vanaf 9.00 uur online te shoppen bij onder andere Amazingkids.nl, Kixx-online.com  en Kinderkleding-tekoop.nl. Iedereen staat op scherp, wij, de Shopaholieks, dus ook! Op de valreep mogen mijn meisjes ook nog wat prachtige outfitjes van Ninni Vi laten zien! Ik zal alle facts and figures ook vermelden, zodat je precies weet welke maat je in je winkelmandje moet gooien. Kijk maar snel, want het is weer snoepen geblazen! Deze nieuwe Ninni VI modelletjes mag je echt niet missen!

Als eerste van de drie zussen is kleine Nova aan de beurt met twee dazzling setjes

Nova heeft twee prachtige setjes met hét klokkende rokje. We beginnen met het blauw antraciete jurkje. Het frisse kobalt wat we zo kennen van Ninni Vi geeft dit jurkje een sportieve uitstraling. Het is ook weer zo heerlijk fris van kleur! Ik ben gek op girly met een stoere touch en daar voldoet dit jurkje helemaal aan. Het klokkende rokje geeft een geweldige twist! Het rokje is gemaakt van twee lagen. De bovenste laag is bewerkt met kleine gaatjes. Daarnaast is het prachtig afgebiest met een schulprandje. De onderrok is hetzelfde tricot grijs als het bovenpand. Het jurkje heeft een Parisienne uitstraling! Zeker door de tekst “Paris makes me smile”, is het hele plaatje compleet.

Nova draagt dit jurkje met kobaltkleurige kniekousjes. Twee zwarte banen met glitter geeft het sokje een hippe touch en het gele randje maakt het weer fris. Hieronder heeft ze haar Dr. Adams boots aan. Het is een complete look wat nu al gedragen kan worden. De gele boots van Ninni Vi gaan dit setje wel wat frisser maken, dus ik ga morgen ook even achter de computer, dat begrijp je;)

Facts and Figures

Nova is ongeveer 93 cm. Dit  jurkje is maat 98/104. Ze heeft genoeg groeiruimte, want het jurkje is 61 cm. gemeten vanaf de schouder. Leuk is nu om het bovenlijfje wat op te blousen en met het wit gouden koordje aan te snoeren. Zo komt het klokkende effect ook helemaal tot z’n recht. De breedte onder de oksel is 26 cm. en is perfect.

 

Ninni Vi blauw

Ninni Vi blauw

Ninni Vi blauw

Ninni Vi blauw

Ninni Vi blauw

Ninni Vi

Het knalroze tweede setje wat Nova je hier laat zien, is ook in één woord geweldig. Het is een longsleeve met een rokje met natuurlijk weer de gave kniekousen eronder. Het shirtje heeft allemaal prachtige details. Op de schouders zitten zigzag belijningen en dat is ook terug te vinden in het midden van de mouw. Het geel afgebiesde randje aan de onderkant maakt het weer zo heerlijk fris en is natuurlijk ook zo kenmerkend van Ninni Vi.

Het rokje vind ik persoonlijk adembenemend. De boord is namelijk goud bordeaux en staat zo prachtig bij het hardroze. Dit rokje is eigenlijk in dezelfde uitvoering als het klokkende gedeelte van het kobaltjurkje. Alleen zitten hier twee zwarte sportieve banen aan de zijkant. Zeker met de longsleeve en de liefde voor New York is de set zowel sporty als girly. De kousen maken weer een complete look.

Facts & Figures

Nova is dus 93 cm. en dit is wederom een 98/104. Ook hier heeft ze genoeg groeiruimte. Het shirtje is onder de oksel gemeten 27,5 cm. (maal 2) en de lengte is 39 cm. vanaf de schouder. Het rokje is in de band 21 cm. (x2). en is nog aan te snoeren of uit te rekken. Nova heeft een normaal postuur en het past perfect. De lengte is 25 cm.

Ninni Vi roze

Ninni Vi roze

Ninni Vi roze

Ninni Vi roze

Ninni Vi roze

Ninni roze

Van welk setje gaat jouw hart sneller kloppen? ik dus van allebei, maar dat is niet zo gek, we hebben het wel over Ninni Vi;)

Veel shopplezier morgen bij Kixx-Online.nl,  Amazingkids.nl of Kinderkleding-tekoop.nl en we zien graag de aan-foto’s van je kleine dame onder deze blog. Het staat vast fantastisch!

Heb jij trouwens al meegedaan aan de GIVE-AWAY? Je kunt een complete set van Ninni Vi, Mortenz of Soft & Jolly winnen. Klik hier om mee te doen.

Facebook Ninni Vi

Website Ninni vi

Meer blogs van Barbara lezen, klik hier.

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Top 15, meidenreviews | Shopaholiek 23 december 2016 at 09:14

    […] Sneak! 3 zusjes in Ninni Vi Part I […]

  • Leave a Reply