BOY REVIEWS

Winter review: Thije in LCEE en Braqeez

26 augustus 2016

WARM DE WINTER IN MET LCEE EN BRAQEEZ

Kennen jullie LCEE al? Dit mooie jongensmerk is het broertje van Le Chic, jullie vast wel bekend van onder andere hun opvallende winterjassen en girly kleding.
LCEE kenmerkt zich door stoere, vaak wat klassieke kleding, denk aan polo’s, vesten en chinobroeken. Maar dat is zeker niet alles, je vindt ook gave vesten en hippe longsleeves terug in hun uitgebreide collectie.

Voor deze review kozen wij voor een set met dit prachtige vest. Toen ik de collectie zag viel mij oog hier al direct op. Ik hou ervan, het is een tikje kakkie, maar ook sportief en daardoor eindeloos te mixen en matchen. Hier combineren we hem met een okergele longsleeve met een tekst en afbeelding van BASE CAMP erop. Deze herfstkleur is natuurlijk perfect voor de komende maanden.
De navykleurige chinobroek valt mooi smal. Het is een vrij nette broek en daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft of een wat chiquer familiediner. Maar natuurlijk hoeft hij niet in de kast te blijven liggen voor zulke gelegenheden, want zeg nou zelf, hoe vaak heb je dat nou eigenlijk? Wij trekken hem dus gewoon lekker naar school aan, de broek zit heerlijk volgens Thije.

Thije’s stoere schoenen zijn van Braqeez (voorheen Brakkies en BQZ). Dit merk heeft weinig uitleg nodig. Zij maken al jaren mooie, maar vooral ook goede schoenen voor kinderen. Dit cognackleurige exemplaar is fijn basic door de kleur, eigenlijk passen ze overal bij en heb je verder helemaal geen schoenen meer nodig. Ze zijn gemaakt van prachtig leer met op de zolen een destroyed look, wat ze hartstikke hip maakt. En ze zitten ook nog eens lekker warm. Leuk detail, aan de binnenkant zit een rits en aan de buitenkant een sierrits (die dus niet open kan).

Maatinformatie:
Thije is zo’n 134 cm en draagt het vest en de longsleeve in maat 140. De broek is maat 128. Hier koos ik bewust voor omdat Thije vrij smal is en ik er niet van hou om broeken enorm aan te snoeren in de taille. De broek valt gelukkig lang, dus hij zit perfect.
De schoenen van Braqeez vallen mooi op maat.

Shoppen:
LCEE koop je onder andere bij Kleertjes.com en Kinderkleding-tekoop (Het vest is online soms wat lastig te vinden, dus mocht je hem echt graag willen, kun je hier even checken welke winkel bij jou in de buurt LCEE verkoopt)
Voor verkooppunten van Braqeez kun je deze storelocator raadplegen.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Thije in LCEE: Laat de winter maar komen! | Shopaholiek 3 oktober 2016 at 12:57

    […] LCEE? Lees dan deze blog nog eens […]

  • Leave a Reply