GIVE-AWAY REVIEWS

Blue Pepper Industries

22 mei 2017
Blue Pepper Industries

SOFT, COMFY AND A PERFECT FIT

WOODS KINDERKLEDING

Een winkel waar je bij terecht kunt voor je vertrouwde en favoriete merken is heel fijn. Maar een winkel die daarnaast ook steeds op zoek is naar nieuwe trends en brands, daar hou ik van. Onze spotlightshop Woods is zo’n winkel en zij vroegen ons de jogg pants van Blue Pepper Industries uit te testen en als klap op de vuurpijl mogen we er ook nog één naar keuze weggeven. Blue Pepper Industries is een redelijk nieuw merk en hun comfy sweatbroekjes zijn er voor zowel volwassen als kids. Naast pants hebben ze ook diverse bovenstukken en sjaals in hun assortiment. Alles uitgevoerd in zachte jogg stof met een luxe uitstraling en mooie pasvorm.

Ik was zeer benieuwd naar de broekjes, zouden ze echt zo zacht zijn? En ook echt zo mooi zitten? Vol verwachting maakte ik mijn mooie pakketje van Woods open. Je weet wel dat je de doos opent en er gewoon een cadeautje in zit, keurig verpakt in prachtig vloeipapier. Het eerste wat me opviel aan beide broekjes waren de super mooie zachte kleuren, een oud roze exemplaar voor Linde (oildye wash) en een kleur groen voor Thijs (old dye wash) waar ik gelijk verliefd op was. Ik pakte de pants uit de doos zodat ik de stof kon voelen, zacht, strechty en van een zware kwaliteit katoen was mijn conclusie. Dat deze broeken comfortabel zouden zitten kon ik zo wel inschatten, maar om de pasvorm te beoordelen had ik toch Thijs en Linde nodig. Linde draagt de joggpants van Blue Pepper Industries, dit is een baggy model. Thijs draagt de biker jogger, deze heeft een meer aansluitend model. Beide broekjes hebben een laag kruis. Ik ben zelf echt helemaal weg van de biker jogger, wat zit die mooi aangesloten bij Thijs. Maar het is natuurlijk maar net waar je van houdt. Ik ben zelf gek op smal gesneden kleding, maar een meer baggy look is ook helemaal hip en hot.

Facts

 • Thijs is 140 centimeter en draagt zijn Blue Pepper Industries broek in maat 140. Deze zit hem echt perfect. Zo mooi aangesloten en helemaal goed van lengte.
 • Linde is 128 centimeter en draagt maat 128 van de joggpants. Dit is een baggy model en deze valt wat ruim, met deze maat kan Linde nog een heel tijdje vooruit.
 • Broer en zus dragen beide een paar sneakers uit de zomercollectie van Giga.
 • Lindes shirtje is van Scotch r’Belle.
 • Thijs’ blouse is van Nik&Nik

Fashionideetjes

 • Draag de joggers van Blue Pepper Industries met hun eigen bovenstukken.
 • Armbandjes voor jongens zijn echt super stoer en geven een boys outfit een coole twist.
 • Een bleek gewassen jeans top staat ook op de meiden jogger super gaaf.
 • Koop ook zo’n easy to wear broekje voor je zelf. Is niet echt een combinatie idee, maar wel een goed idee.

Give-Away

 • Onder de foto’s lees je hoe je kans maakt op een exemplaar naar keuze van deze Blue Pepper Industries broeken.

Shoppen

Je shopt deze gave pants bij Woods, Blue Pepper Industries is verkrijgbaar in al hun filialen (Nijverdal, Ommen, Arnhem en Deventer). Natuurlijk kun je ook online bestellen, klik daarvoor hier. Is de door jou gewenste maat niet op voorraad mail dan naar magazijn@woods.nl.

Volg Annemarie, Thijs en Linde op Instagram.

Blue Pepper IndustriesBlue Pepper Industries Blue Pepper IndustriesBlue Pepper IndustriesBlue Pepper IndustriesBlue Pepper IndustriesBlue Pepper Industries Blue Pepper IndustriesBlue Pepper Industries

HOE MAAK JE KANS OP ZO’N GAVE BLUE PEPPER INDUSTRIES PANTS?

Via Facebook

 • Like de Facebookpagina van Shopaholiek en Woods.
 • In een reactie onder het bericht van Shopaholiek op Facebook laat je weten welk exemplaar je wilt winnen en in welke maat. Je kunt de collectie hier bekijken.
 • Like het bericht.
 • Tag je ook nog je vriendinnen en/of deel je het bericht, dan vinden wij dat super, maar het hoeft niet.

Via Instagram

 • Volg de Instagram accountants van Shopaholiek en Woods.
 • In een reactie onder het bericht van Shopaholiek op Instagram laat je weten welk exemplaar je wilt winnen en in welke maat. Je kunt de collectie hier bekijken.
 • Like het bericht.
 • Tag je ook nog je vriendinnen en/of deel je het bericht met de hashtag #giveawaywoods, dan vinden wij dat super, maar het hoeft niet.

Meedoen kan van maandag 22 mei 2017 19:45 uur tot en met vrijdag 26 mei 18:00 uur. Vrijdagavond 26 mei maken wij de winnaar bekend op de Facebookpagina van Shopaholiek. En let op, de broek die je kiest moet uiteraard op voorraad zijn.

And the winner is: Cindy Steven Micah Kyenna. Stuur je even een berichtje naar annemarie@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat de broek van jouw keuze naar je toe komt.

Veel succes!

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Kim 22 mei 2017 at 21:38

  Ow wat gaaaaaf!!! Ik twijfel enorm voor wie ik m zou willen winnen. Onze dochter is nl super smal en veel broeken zitten haar niet goed. Dus denk toch voor de jongens in maat 146

 • Leave a Reply