Annemarie SPOTLIGHTSHOP

Une jolie fille en Miss Ruby Tuesday

17 september 2017
Miss Ruby Tuesday

so’phisti’cation

by

Kids Department

Kleding gemaakt met oog voor details, daar hou ik van. Vaak uit zich dat bij mij in sierrandjes, borduurwerk, een glittertje of applicaties, maar het kan ook anders. En dat laat Linde vandaag zien met dit jurkje van Miss Ruby Tuesday dat we spotten bij Kids Department. De details waar wij zo van houden zijn er zeker, maar zo subtiel en sophisticated aanwezig. Dit zorgt voor een prachtige serene uitstraling, ik droom er gewoon een beetje bij weg zo mooi.

Miss Ruby Tuesday

Die sophisticated look is precies waar Miss Ruby Tuesday voor staat en ze combineren deze met een klein beetje rock-‘n’-roll en streetstyle. Zoals je ziet zorgt dit voor een super relaxte, comfy en luxe uitstraling.  De minimalistische stijl en casual look and feel sluiten naadloos aan op de Scandinavische modestijl die je veel ziet in de winkel van Kids Department. Toch komt dit mooie merk gewoon uit ons eigen kikkerlandje.

Het jurkje heeft een rechte pasvorm en sluit mooi aan zonder strak te zitten. Op beide heupen zitten brede zakken die samen met de verlaagde schoudernaad de comfortabele look versterken. De prachtige zacht roze kleur en de strakke opvallende tekst fille, uitgevoerd in zwarte velours, maken het jurkje tot een pareltje in de kledingkast. Linde draagt bij de jurk een maillot met dierenprint ook van Miss Ruby Tuesday en een cap van Billy Loves Audrey.

Facts

 • Linde is nu 129 centimeter en draagt de jurk van Miss Ruby Tuesday in maat 8. Bij deze lengte valt de jurk haast als een tuniek, wat lekker pittig staat.
 • De maillot draagt Linde in maat 8/10 jaar.
 • De cap is van Billy Loves Audrey en van dit merk bestaan ook zulke schattige dieren kniekousen.
 • Linde staat op een Wobbel en dit duurzame en veelzijdige speelgoed shop je ook bij Kids Department.
 • De laarsjes zijn van Zecchino d’Oro.
 • De ketting is van Klick_!t. De hanger is magnetisch waardoor je steeds van afbeelding kunt wisselen.

Fashionideetjes

 • Verhoog het rock-‘n’-roll gevoel door de jurk te combineren met een zwarte coated legging.
 • Of draag er een gekleurde fur jas bij voor een super modieuze look.
 • Ben jij een echte dierenprint lover, dan is deze legging nog leuker bij de jurk dan de maillot die Linde draagt.
 • Hou je van matchende accessoires, dan is deze rugzak misschien wat voor jou.
 • Is jouw meisje niet zo van de hoofddeksels, dan is deze haarband ook heel leuk bij dit setje.

Shoppen: jurkmaillotcap

Voor meer foto’s, mix and match ideeën, een kijkje achter de schermen en in ons huis kun je ons hier volgen op Instagram.

Miss Ruby Tuesday Miss Ruby TuesdayMiss Ruby Tuesday Miss Ruby TuesdayMiss Ruby Tuesday Miss Ruby TuesdayMiss Ruby Tuesday


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply