Annemarie BUDGET TIPS

Fijn geprijsde winterjas

31 augustus 2018
Fijn geprijsde winterjas

FLITS BLOG

Eerlijk? Een vriendin tipte mij deze jas en ik wist niet hoe snel ik naar de stad moest fietsen. Een fijne, praktische winterjas die ook nog tof is en niet te duur, precies wat we nog zochten. De jas is aan twee kanten te dragen en echt zo lekker zacht. Linde is er super happy mee, al lijkt dit misschien niet zo door haar gehavende gezichtje. Ze heeft een flinke smak gemaakt met skeeleren, maar alles gaat goed met haar.

De jas is er ook in het blauw, valt op maat tot iets kleiner en ik vind het een echte winterjas. Je shopt hem hier.


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Een stoer, romantisch jurkje | Shopaholiek 16 september 2018 at 20:06

    […] Fijn geprijsde winterjas […]

  • Leave a Reply