EVENT GIRL REVIEWS

Linde bezoekt de Efteling in Le Big – sale tip

1 januari 2016

IN EEN SPROOKJESACHTIGE OUTFIT NAAR DE EFTELING

Jaaah, Shopaholiek Kids Fashionblog heeft met het hele team de winter Efteling bezocht. Wat was het een ontzettend gave dag. In het jaar dat Linde geboren is, 2009, werd ook Efteling Bosrijk geopend, het bungalow park van de Efteling. Sinds die tijd zijn wij er als gezin elk jaar een paar dagen geweest. Altijd in de lente of zomer. Dit was ons eerste bezoek aan de winter Efteling. Vanuit Zwolle is het bijna twee uur rijden naar Kaatsheuvel. Daarom kiezen wij eigenlijk steeds voor het huren van een huisje. Nu waren we er één dag en dat is ons heel goed bevallen. We zijn op een zondag in december geweest, er was een gezellige drukte in het park, maar geen of korte wachtrijen. Daardoor hebben we ook op één dag heel veel attracties kunnen bezoeken.

De Efteling is niet alleen heel leuk, maar ook heel groot en naast attracties hebben ze ook diverse spectaculaire shows. Je kunt je er daardoor prima meerdere dagen vermaken. Dus niet alleen om de afstand Zwolle-Kaatsheuvel kiezen wij graag voor het huren van een huisje.

Wij hadden in de Efteling ook een hele lieve gids, zij vertelde dat er nog een bungalow park van de Efteling bijkomt. Ik ben hier echt zeer benieuwd naar. Ik kan je vertellen dat de huisjes in Efteling Bosrijk echt prachtig en ruim zijn. Ze liggen in een fijne, rustige, bosrijke omgeving. Je kunt er heerlijk bijkomen van je attractiepark bezoek.

Net als alle andere Shopaholiek kinderen heeft ook Linde genoten van haar dagje Efteling. Zij mocht in het park in een super mooi setje van Le Big op de foto. Ik had nog een jeans meegenomen voor na het maken van de foto’s, maar Linde bleef liever rondlopen in haar veren rokje en blouse, vestje en maillot met subtiele glitters accenten. Geef haar eens ongelijk, dit setje is toch gewoon te mooi en het paste echt gaaf bij de sprookjesachtige sfeer van de Efteling. Het verenrokje van Le Big durf ik wel uit te roepen tot het meest originele rokjes ontwerp van dit seizoen.

Linde haar Le Big set is helemaal blauw en toch niet saai door alle verschillende structuren en printjes. Het blousje is heel glad en heeft een geweldig kraagje met gouden pailletten, de mouwtjes kun je lang dragen of oprollen en vastzetten. Het vestje heeft een hip chevron patroon, een gebreide structuur op de mouwen en de borden zijn afgewerkt met lurexdraad. De maillot heeft ook een leuk printje en een subtiel glittertje en de absolute eye-cather van deze outfit is in mijn ogen het rokje. Vanochtend lieten we jullie al weten dat Le Big weet hoe je de sale moet aanpakken. Gelijk bam, 50% korting. Zie jij jouw meisje ook wel in deze outfit rondlopen? Surf dan naar de site van Le Big. De blog over de sale bij Le Big lees je hier na.

Informatie:

De Efteling

Le Big

Winter Efteling

Holle Bolle Gijs krijgt in de winter een warme muts op en een sjaal om.

Le Big

Hoe leuk is de winter Efteling Linde?

Winter Efteling

Linde is vrij van school op zondag, maar de Laafjes gaan altijd door.

Winter Efteling

Uitzicht vanuit een attractie in het Land van Laaf.

Winter Efteling

Genieten in de Carrousel

Le Big

Looking pretty in Le Big

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply