EVENT

Marvel Universe LIVE! Komt naar Rotterdam

8 april 2016

ALLE SUPERHELDEN VERZAMELEN

Voor de allereerste keer brengt Marvel Universe LIVE! de iconische Marvel Superhelden en schurken tot leven in een spectaculaire live arena show voor de hele familie. Feld Entertainment, wereldleider in tourende familie producties en producent van onder meer Disney On Ice en Monster Jam, brengt van 11 t/m 13 november deze nieuwe live experience naar Rotterdam Ahoy. De ticketverkoop voor de shows in Rotterdam Ahoy start vandaag om 09.00 uur! Gaan jullie ook mee naar Marvel Universe LIVE? Kijk voor meer informatie ook op www.MarvelUniverseLive.nl

Kleine verrassing: Er komt ook nog een Give-Away in juli/augustus van Marvel universe LIVE! Houd ons goed in de gaten, want wie weet zit jij straks met je familie bij deze geweldige show van de Marvel Superhelden in Rotterdam Ahoy.

Op deze trailer alvast een voorproefje wat je kan verwachten in november van onze Marvel Superhelden. Wauw, dit is tof!!

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply