GIRL

Communie

10 mei 2016

Vier prinsesjes in hun communiejurk

In het kleine, katholieke dorpje waar ik woon is het echt iets groots, de eerste heilige communie. Het complete dorp loopt uit om de communicantjes te bekijken. De meiden lopen als echte prinsesjes over het pad naar de mooie kerk waar de communiedienst wordt gehouden. Het ene meisje droomt van een grote uitbundige jurk en het andere meisje voelt zich het mooist in een klassiek jurkje. Ieder kind is anders, ze zijn uniek en zien er allemaal even mooi uit. Daarom leek het me leuk om jullie een paar meisjes te laten zien op hun mooiste dag.

Indy is een lief en verlegen meisje, maar weet heel goed wat ze wil. Ze wilde graag haar communie doen in een echte prinsessenjurk en ze is samen met haar moeder vorig jaar in de zomer al op zoek gegaan naar de perfecte jurk. Ze kwamen uit bij bruidsmodezaak Koonings in Deurne en werden verliefd op deze prachtige jurk met een strak bovenlijfje en wijde rok. Ze hebben de achterkant van de jurk speciaal laten vermaken in een hartvorm en Indy voelde zich een ware prinses op haar mooie dag.

IndyIndy

 

Senna is een stoer meisje met een duidelijke eigen mening, ze zegt altijd eerlijk wat ze vindt. Vorig jaar is ze met haar moeder mee gaan kijken bij de kerk naar de meiden die hun communie deden om alvast een idee te krijgen. Ze hebben haar mooie klassieke jurkje in december gekocht bij Taratata in Maasmechelen. Vooraf hadden Senna en haar mama in de catalogus deze stijl gezien en dat paste helemaal bij Senna. Senna wilde heel graag laarsjes onder haar jurkje voor een stoere touch en het staat haar super. Maar als het aan Senna had gelegen had ze ook best haar communie willen doen in een Frozen-jurk.

SennaSenna

Sportief, een doorzetter, een beetje eigenwijs en lief, dat is Jill ten voeten uit. In de herfstvakantie is ze samen met haar moeder naar Lollypop in Eindhoven gegaan. Hier heeft ze haar jurk helemaal zelf uitgezocht; Jill vond deze jurk van Miss Grant meteen de allermooiste. En gelijk heb je Jill, de jurk staat je fantastisch! De prachtige accessoires die Jill draagt zijn van het merk Godly Jewels.

JillJill

En als laatste van deze vier vriendinnen laat Donna haar communiejurk zien. Donna houdt van anders dan anders, is een creatief meisje met een eigen smaak. Zowel haar jurk als de accessoires zijn van bruidsmodezaak Felicia in Breda. De jurk heeft een strak lijfje en een wijde tulen rok. Ze hebben het een klein beetje aan laten passen zodat de jurk perfect bij haar paste. Donna is een plaatje in deze jurk in een zachte zalmroze kleur, die mooi past bij haar blonde krullen.

DonnaDonna

Informatie:

Lollypop, Taratata Maasmechelen, Koonings bruidsmode, Felicia bruidsmode, Godly Jewels, Miss Grant

Vind je het leuk om nog meer communiekleding van stoere jongens en mooie meiden te bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van Miranda Koevoets.

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply