GIRL PERSONAL

Moeders in kinderkleding

24 juni 2016

Soms is kinderkleding zo leuk, dat je het zelf wel zou willen dragen! En eigenlijk kan dat best. Ik zie het de laatste tijd steeds vaker voorbij komen op Facebook, moeders die dezelfde kleding dragen als hun dochter. En waarom ook niet? Als je het past, leuk toch juist! Wij Shopaholieks zijn overigens wel verdeeld in deze mening 😉 Maar goed, om voor mezelf te spreken, ik vind het hartstikke leuk. Meestal dan. Echte kinder(achtige) kleding bij een volwassene vind ik minder, ik zie mezelf nog niet lopen in een zoet Mim-pi jurkje. Nik&Nik daarentegen maakt hartstikke stoere kleding, die ook zeker niet misstaat in mijn eigen garderobe. Voor mezelf heb ik tenslotte ook veel NIKKIE (het damesmerk van Nikkie Plessen) in de kast hangen en liggen.

In de nieuwe collectie van Nik&Nik ontdekte ik een shirtje met de tekst ‘I am not a morning person’, ik moest er om lachen en kocht hem voor dochter Benthe van 5. Maar eigenlijk is er maar eentje in ons gezin op wie deze tekst perfect slaat. En tja, dat ben ik dus zelf (ai… wat een bekentenis). Een ochtendhumeur is mij niet vreemd zal ik maar zeggen ;-). Ik heb het geluk dat ik geen al te grote damesmaat heb en daarom pas ik de grootste maat (176) van de meeste kindermerken ook. Na wat getwijfel (is het niet een beetje gek om iets te dragen wat voor kinderen is bestemd…) heb ik toch het shirtje ook voor mezelf gekocht, wel in een andere kleur. Benthe vindt het helemaal geweldig dat we nu ‘tweeling’ zijn.

Zou jij ook kleding van een kindermerk dragen? Of vind je dit echt een no go (ongeacht of je het past of niet)?

Verkoopinformatie
Het shirtje ‘Goya’ komt uit de pre-fall collectie van Nik&Nik, die je shopt in je favoriete stenen winkel en online onder andere bij Amazingkids.

IMG_9198

IMG_9216

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply