TEENS

Trend: De A-lijn en de midi-rok

25 juli 2016

Welke kies jij voor je dochter?

De A-lijn rok is helemaal terug van weggeweest. Ik krijg er een beetje een retro-gevoel bij. Dit was dé rok van de jaren 90. We droegen ze met hoge platform schoenen of laarzen,  zoals de Spice Girls. En met hoog, bedoel ik ook echt megahoog, minstens 10 cm. We moeten nog steeds lachen als we de foto’s van die tijd terugkijken. Een tijd lang was de A-lijn rok een no-go, maar nu maakt hij toch echt een come-back.

De andere trend die we zien is de midi-rok. Je zag hem al veel dit voorjaar en in de winter verdwijnt deze niet uit het straatbeeld. De kleuren zijn donkerder en het materiaal van de rok is wat dikker, maar de midi-rok blijft. Het staat leuk bij de kleine meiden, maar ook bij je tiener. Als je meisje van een stoere look houdt, draagt ze hem met sneakers of korte laarsjes.

We hebben alvast een paar leuke exemplaren voor je op een rij gezet, o.a. van denim, met zakjes en met een mooie Aztec-print. Voor welke ga jij?

Shoppen:

  1. Denim met zakken
  2. Suede met knoopjes
  3. Lichtgrijze fijngebreide midirok
  4. Donkergrijs gemeleerd
  5. Aztec-print
  6. Blauw met drawstring
  7. Zwart-wit gestreept
  8. Donkergroene sweatrok met split

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply