GIRL NIEUWE COLLECTIE

Preview Like Flo: winterjassen & girls

26 juli 2016

Een collectie waar ik altijd met smart op wacht is die van het supermerk Like Flo. Ik ben dan ook helemaal enthousiast dat ik jullie deze kleine preview mag laten zien.
De komende wintercollectie is er echt weer eentje om van te smullen.

Binnenkort liggen de winterjassen en de eerste levering van de meisjeslijn in de winkels. Ik vind zelf vooral de roze winterjas een echte eyecatcher, maar ook de grijze is natuurlijk super en heerlijk draagbaar. De jurkjes zijn herkenbaar Flo, gemaakt van zachte materialen en verkrijgbaar in prachtige kleuren.
Ik kan niet wachten! Zwijmelen jullie even mee…?

We verwachten dat de nieuwe collectie van Like Flo op heel korte termijn verkrijgbaar is bij o.a. Ko&Flo, die heeft de gehele collectie en de grootste voorraad.

flo2

flo1

flo3

SHOPPEN: Like Flo is binnenkort hier verkrijgbaar.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply