TRAVEL

Huisje van Hout in de herfst

12 augustus 2016

DE TIP VOOR EEN UNIEKE VAKANTIE IN NEDERLAND

Vorige week zijn wij een midweek naar Huisje van Hout in het Drentse Norg geweest. En ik kan je verklappen; dit huisje is echt een dikke vette aanrader als je er de komende maanden een paar daagjes tussenuit wil. Sportief als wij zijn gingen we midden in augustus voor de echte herfst experience. Regen en kou hebben we getrotseerd, om jullie precies te kunnen laten zien hoe zo’n vakantie in dit prachtige huisje er in de herfst uit kan zien.

Thijs en Linde kijken altijd enorm uit naar het ontdekken van het huisje op onze vakantiebestemming. Bij deze vakantiewoning heb ik ze heel vaak horen zeggen, zo’n mooi plekje heb ik nog nóóóóóóit gezien. Wat is het hier gezellig. En echt, ik ben het helemaal met ze eens. Het is als of je een pagina van de VT Wonen binnenstapt. Ook hadden mijn speurneusjes al snel de voorraadkast ontdekt. Heel handig, want de Nespresso cupjes waren bijna op in de keuken en wij hadden er niet aan gedacht om die mee te nemen. Lees: niet verwacht dat we zulke lekkere koffie konden drinken op vakantie. Het voelde als een warm welkom dat er naast de prachtige inrichting ook handdoeken klaar hingen, de bedden waren opgemaakt, er toiletpapier aanwezig was en de vaatwasblokjes al klaar lagen. Vergeten jullie die ook altijd? Super gezellig waren ook de waxinelichtjes en -houdertjes.

Zoals ik al zei; wij gingen voor de herfst experience met kou en regen. We hebben genoten van het spelen van spelletjes aan de fijne ronde tafel en het opwarmen na een frisse wandeling in het bos bij de gezellige gaskachel. Ook hebben we leuke uitstapjes gemaakt in de omgeving, hierover lees je meer in dit blog. Het zijn echt hele andere uitstapjes geworden dan die ik in mijn voorpretblog noemde. Koken heb ik wel gedaan, zoals ik mij ook had voorgenomen. Heel fijn in een sfeervolle keuken, met een oven, echt scherpe messen en alles wat je verder maar nodig hebt.

Ik had jullie ook graag het mooie terras laten zien, maar daar was het Nederlandse weer te wisselvallig voor. Hebben jullie wat meer geluk en schijnt de zon, dan kun je buiten heerlijk loungen en er is een aparte tafel waar je aan kunt eten. In het filmpje dat ik van het huisje hebt gemaakt, vang je een glimp van het terras op.

Zijn jouw kinderen wat jonger dan Thijs en Linde? Ook dan is het huisje geschikt, de slaapvide voor de kinderen kan worden afgesloten, op de oven zit een kinderslot en er is een kinderstoel en bedhekje aanwezig. Voor de hele kleintjes zou ik een eigen bedje meenemen. De trap naar de slaapvide is stevig, maar wel steil.

Het huisje staat op een prachtig en rustig plekje in de Drentse bossen tussen andere particuliere vakantiehuisjes. Je hebt heel veel privacy en er is dus maar één Huisje van Hout. Wil je meer informatie of gelijk reserveren? Kijk dan op de website of Facebookpagina.

www.huisjevanhoutindrenthe.nl

facebook.com/HuisjevanHout

Geniet van de foto’s en bekijk ook mijn video rondleiding door het Huisje van Hout.

Huisje van Hout

Zelf koken, ik hou ervan, ook in de vakantie

Huisje van Hout

Lekker struinen in de bossen

Huisje van Hout

De Barbie’s waren ook mee

Huisje van Hout

Welke vogel gaan we spotten in het bos?

Huisje van Hout

De Bergsteintjes hadden we echt nodig

Huisje van Hout

Mijn uitzicht tijdens het ontbijt

Huisje van Hout

Gezellig een Duckie lezen

Huisje van Hout

Tandjes poetsen hoort erbij, ook in de vakantie

Huisje van Hout

Zo sfeervol

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply