GIRL

Back in time: de favoriete outfit picture van Jolanda

28 augustus 2016
header

WAT IS JOUW FAVORIETE OUTFIT FOTO?

Dit is alweer de laatste blog in de rubriek: Back in time. In deze rubriek laten wij, en misschien vinden jullie het ook wel leuk, onze favoriete outfit/foto uit het verleden zien. Sommige items zijn nu nog steeds leuk en wij Shopaholieks hebben allemaal dezelfde tic: we zoeken ons rot om sommige items in grotere maten te bemachtigen. Al deze items kun je waarschijnlijk nog wel vinden in de juiste Facebookgroepjes of op Marktplaats. Heb je dit/deze items zelf te koop? Dan mag je het hieronder in deze rubriek gewoon te koop aanbieden. Deze laatste keer is het de beurt aan Jolanda om haar favoriete back in time outfit te laten zien. Volgende week starten we met een nieuwe rubriek. Houd onze pagina in de gaten…

Al jaren ben ik Ninni Vi fan… dus enkele weken geleden waande ik me in een snoepwinkel toen de nieuwe wintercollectie uitkwam. Wat een prachtcollectie weer! Het was bijna onmogelijk om een keuze te maken uit al dat moois.. Maar het is gelukt hoor! De buit is weer binnen…

Voor mijn ‘back in time outfit’ ga ik terug naar de zomer van 2015. Het gekozen jurkje is wat mij betreft het mooiste item uit de afgelopen Ninni Vi zomercollecties. Onze dochter droeg het jurkje op haar vierde verjaardag. Dat was aan het begin van de zomer dus we hebben er daarna nog heel veel plezier van gehad. Wat een heerlijk jurkje. De perfecte combinatie van kleur, design en comfort. We hebben er vaak complimentjes over gehad, elke keer als ze het aanhad..

Is dit ook jouw favoriete outfit of heb je een andere leuke ‘back in time foto’, plaats deze gerust in de reacties onder het blog. Dat vinden we leuk!

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply