GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Review: hét jeansgilet van deze winter

2 oktober 2016

Hihaa cowgirls! Dutch Dream Denim heeft wat moois voor jullie!

Jullie kennen het vast wel, zo’n item wat heel veel outfits nét wat leuker maakt. Een hoedje, riempje of in dit geval een giletje. Dutch Dream Denim heeft deze winter een wel heel leuke in de collectie.

Jeansgilet model Pofu is stoer door de used-look wassing, maar toch ook lekker meisjesachtig door het romantische sierrandje, een combi waar ik gek op ben. Het gilet heeft geen sluiting en valt dus mooi open. En dat het een kwalitatief goed giletje is, is te verwachten bij Dutch Dream Denim, het is tenslotte het merk dat we kennen van de stevige, slijtvaste, maar hippe dubbellaags jeans.
Benthe combineert het gave gilet hier met een soepelvallend semi-budget jurkje van America Today. Strepen zijn altijd goed wat mij betreft en het jurkje combineren we dan ook lekker met diverse andere merken.

Om haar look nog wat girlier te maken, draagt Benthe een paar subtiele KAYA sieraden bij de set. De zilveren Infinity ring is nog steeds haar grote favoriet, maar ook het prachtige Jasseron armbandje matcht super bij elke outfit. Aan deze zilveren armband hangt een bedel in de vorm van een hartje met de eerste letter van haar naam erin gegraveerd. Benthe vindt dat erg bijzonder en is van plan aan Sinterklaas nog een bedeltje erbij te vragen.

Benthe’s boots zijn van een oudere collectie Nik&Nik, de recentere variant (lak) vind je onder andere hier

Maatinformatie:
Benthe is 114 cm lang en draagt het DDD jeansgilet in maat 116. Deze zit als gegoten. Het jurkje is maat 122/128 en is nog wat aan de ruime kant.

Shoppen:

  • Dutch Dream Denim is onder andere te koop bij SoMuch.nlVip-kidz  en Ko&Flo. Het gilet koop je hier inmiddels met een leuke korting.
  • Het streepjurkje van America Today shop je bij bol.com of Wehkamp.
  • De KAYA sieraden zijn verkrijgbaar via hun eigen webshop: ring, armband.

1

2

3

4

5

6

sponsored-post

 

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Insta outfit – The perfect skinny dress | Shopaholiek 25 oktober 2016 at 17:54

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Reply A sparkling Christmas in NIK&NIK | Shopaholiek 4 december 2016 at 11:05

    […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

  • Leave a Reply