GIRL

De zoektocht naar rode sandalen

19 mei 2018
rode sandalen

EN EEN BROEK OM VERLIEFD OP TE WORDEN

Je ziet ontzettend veel rood in de verschillende collecties op dit moment. Een paar rode sandalen leken mij daar nu echt heel leuk bij. Maar zie ze maar te vinden, want dat rood zie je niet terug bij de schoenenmerken. Die verwennen je met pastelkleurtjes, ook super leuk maar niet in combinatie met rood. Dus ik heb gezocht, gesurft en geshopt en vond uiteindelijk twee paar leuke en echt rode sandalen. Een prachtig paar van Salt Water Sandals, maar die hebben we al in het goud en een paar bij Next. En het prettige van Next is dat de sandaaltjes fijn geprijsd zijn. Erg leuk voor erbij dus, wat mij betreft.

Van de rode sandalen gaan we even door naar de outfit. Daar is hij weer, de panterprint, wij Shopaholieks hebben hier zo’n grote liefde voor.  Wel heb ik met mezelf afgesproken dat deze broek van Indian Blue Jeans het allerlaatste panteritem is wat in de kast komt…voorlopig. Niet alleen de print van deze broek is tof, ook de pasvorm is perfect, heel mooi skinny. Linde draagt er een witte top op die ook van Indian Blue Jeans is. In glanzende letters staat er “born in the sea” op, een echte zeemeerminnen top. De geplooide mouwtjes maken deze top heel speciaal.

Lindes haar wilde ik weer eens in een rommelige knot doen, iets waar ik niet zo goed in ben. Iets met te netjes en perfectionist en zo. Terwijl het juist zo leuk kan staan een wat losser kapsel. Snel zocht ik de tutorials van onze haarblogger Denise op en binnen een paar minuutjes was de messy bun een feit. Inmiddels is Denise al weer een tijdje gestopt met bloggen, maar al haar leuke blogs met stap voor stap uitleg voor te gekke kapsel kun je nog steeds vinden op onze website. De blog over de messy bun vind je hier terug.

Shoppen: topbroek

Rode sandalenRode sandalenRode sandalenRode sandalenRode sandalenRode sandalenRode sandalenRode sandalen

sponsored post

Shutterstock bedankt voor de bloemen op deze foto

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply