Geen categorie

Editors Pick: De oktober-favorieten van Jolanda

20 oktober 2016

Mensen die mij kennen, weten dat ik hou van ton-sur-ton, zowel in het interieur als in kleding. Ik kies eerder voor setjes die bij elkaar passen door een bepaalde kleurtoon dan voor een creatief allegaartje wat natuurlijk heel hip en fris kan zijn. Leuk dat iedereen zo zijn/haar eigen smaak & stijl heeft. In mijn eerste Editors Pick kies ik dan ook voor een rustige, draagbare herfstoutfit. In de zomer dragen we veel felle kleuren. In de winter wil ik de gekleurde outfits ook graag afwisselen met donkere tinten. Grijs/zwart steekt goed af bij de blonde lokken van onze dochter. Vorig jaar hebben we boven verwachting veel plezier gehad van een zwarte Waaaw jurk. Ik dacht altijd dat dat te donker voor hier was, maar wat kon ik daar lekker mee combineren! Om het dit seizoen een andere twist te geven, kies ik nu voor een donkere Waaaw longsleeve met grijze applicatie. De longsleeve is de zogenaamde ‘sporty’, uitgevoerd in twee kleuren; navy en zwart. De driekwart mouw vind ik erg prettig want in de klas is het altijd vrij warm. Als je de mouw een centimeter omslaat, dan zie je een roze sierrand. Een extra leuk detail! Het shirt combineren we met een sportief rokje van Ninni Vi met zigzagprint en witte striping op de zijkant. Voor de legging kiezen we de glanslegging van Jubel, een absolute musthave deze winter!

Nu het koud en nat wordt, kies ik voor een warme goudkleurige jas van Quapi. Als ik in de kledingkast van dochterlief kijk, zie ik deze winter in veel outfits de kleur goud in meer of mindere mate terug, zoals bijvoorbeeld in de tailleband van het Ninni Vi rokje. Een goede match dus! Ik hou van dit soort details in een outfit. We maken het af met een kolsjaal van Ollie & Flo. Ik draai deze makkelijk om haar nek; heerlijk warm en ze verliest hem niet met rennen op het schoolplein. De gekozen kolsjaal heeft aan de ene zijde cactussen en aan de andere zijde een zwart witte streep. Je kunt er dus heerlijk mee afwisselen. De grote roze poms geven de outfit een leuk roze accent, wat ook weer in de jas terugkomt. De stoere boots zijn van Red Rag. Deze prachtig afgewerkte laars is geheel uitgevoerd in leer en heeft diverse stiksels en details die de laars uniek maken.

Ja, wij zijn klaar voor een heerlijke herfstwandeling in het bos!

Verkoopinformatie: rokje, longsleeve, drukapplicatie bloem grijs, kolsjaal, legging, jas en boots.

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply