Geen categorie

New brand: KNAST by KRUTTER

30 oktober 2016

HOU JIJ VAN DE URBAN LOOK?

Ook deze week deel ik weer één van de Instagram outfits van Linde. Wil je deze nooit missen, dan volg je ons via shopaholiekannemarie.

Lindes insta outfit van deze week is van, een in Nederland vrij onbekend merk, KNAST by KRUTTER. Boven dit blog heb ik new brand geschreven, maar dit klopt niet helemaal, het merk bestaat al sinds 2012. Het is wel nieuw op Shopaholiek en nieuw in Lindes kast. KNAST by KRUTTER komt uit Denemarken en hun stijl past helemaal binnen de Scandinavische urban look. Ik ontdekte het merk op Instagram en was op slag verliefd. De collectie bestaat uit originele modellen in prachtige kleuren, denk aan oud roze, vergrijsd licht- en donkerblauw en steenrood. Ook de printjes zijn om van te smullen en er is heel wat (subtiele) glam in de collectie verwerkt. De turnpakjes en haarbandjes moet je ook echt even bekijken.

Linde en ik vielen als een blok voor de steenrode vega eye print. Een keuze maken tussen alle items in deze print was lastig, maar uiteindelijk zijn we voor het rokje gegaan. Wat een leuk en origineel model, echt weer even anders dan anders en het staat nog lekker pittig ook. De stof is mooi dik en heerlijk zacht, Lindes handjes verdwijnen steeds in de buidel. Bij KNAST by KRUTTER zie je ook veel items met wings (roezels op de schouder), een echte trend binnen de kindermode. Wij combineerden het rokje met een zwarte top met wings. De top sluit prachtig aan en de wings geven een verrassende twist aan de set.

Natuurlijk konden bij deze outfit Lindes zwarte kistjes van Giga niet ontbreken. En om het kleurenpalet een beetje te doorbreken, draagt ze in haar haar een haarband van Stip & Zo met panterprintje. Lekker eigenwijs toch?

Maatvoering

Zoals wel meer Scandinavische merken valt KNAST by KRUTTER ruim. Linde draagt bij 125 centimeter de top in maat 6/7 jaar (116) en het rokje in maat 7/8 jaar (122). De klantenservice was gelukkig bereid om het één en ander op te meten, wel fijn als je vanuit Denemarken moet bestellen. Hopelijk komt daar snel verandering in en gaat een leuke shop uit Nederland dit gave merk verkopen.

Verkoopinformatie

KNAST by KRUTTER

Giga laarsjes

Wrap haarband

Maillots

Knast by Krutter Knast by Krutter Knast by Krutter Knast by Krutter

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply