Anouk GIRL REVIEWS

Make Order after Chaos

6 november 2016

CHAOS & ORDER WINTER 2016

Chaos-and-Order is al jaren een begrip in de Nederlandse kindermodewereld. Kleurrijke collecties kinderkleding voor zowel jongens als meisjes.

Het merk staat bekend om de mooie slanke pasvorm en de goede kwaliteit. Uit ervaring weet ik dat de kleding er na een aantal wasbeurten nog steeds geweldig uit ziet.

Thije heeft eigenlijk elk seizoen wel een C&O shirt in zijn kast hangen, maar deze keer is het de beurt aan zijn jongste zusje Norah. Het merk past precies bij haar. Kleurrijk, speels en een tikkeltje retro.

Bij Norah’s rode haren kies ik vaak voor kleding met een touch of green. Groen staat lekker fris bij haar gezicht en het kleurt mooi bij haar haren. Zo ook deze set van Chaos-and-Order waar het frisse groen mooi gemixt is met warm navyblue en herfstachtig paars. Wat gelijk opvalt is het zachte tricot, volgens mij zit dat heerlijk! Ik moet toch maar weer eens een kijkje gaan nemen bij de Miss Chaos collectie.

De capuchonsweater is afgewerkt met allover paarse hartjes, merklogo en contrasterende boorden. De twee zakjes geven een stoere touch aan het geheel. Norah wilde de capuchon helaas niet opzetten tijdens de fotoshoot, want ze was veels te druk met de ballonnen. 😉 Het sweatrokje is verdeeld in vlakken en heeft eveneens stoere zakken, maar ook een opvallende gebloemde linkerkant, wat hem toch ook weer lekker meisjesachtig maakt. Het frisse groen komt weer terug in het taillekoord. Omdat Norah en ik nou eenmaal gek zijn op groen, kozen wij voor een groene legging eronder, maar Chaos-and-Order heeft natuurlijk nog veel meer kleuren in het assortiment.

De kousen maken het geheel helemaal af en nog een tikkeltje eigenwijzer.

Norah’s schoenen zijn van Zecchino d’Oro.

Hebben jullie al iets geshopt uit de huidige wintercollectie? Laat ons gerust een fotootje zien, dat vinden we alleen maar leuk. En hou Shopaholiek in de gaten, want uiteraard vergeten we de boys niet! Julian (van Mandy) zal jullie binnenkort een gave set uit de boyscollectie laten zien.

Maatinformatie: Norah is zo’n 91 cm lang en draagt de gehele set in maat 98/104. Omdat Chaos-and-Order niet heel ruim valt, past het haar perfect.

Shoppen: Chaos-and-Order shop je onder andere via hun eigen site. Wanneer je voor 22.00 uur bestelt, wordt het nog dezelfde werkdag verzonden!

Chaos-and-Order is ook te volgen via Facebook en Instagram.

1

2

3

4

5

6

7

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply