GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

DENIM REVIEW – RETOUR JEANS GIRLS SUMMER 2021

20 april 2021

Denim look by Retour Jeans

De echte lente lijkt nog niet echt op gang te komen. Hier en daar genieten we van een zonnige dag (zoals gisteren) maar een jasje is zeker nog nodig. Iets wat nu echt niet mag ontbreken in je kast is een stoere denim van bijvoorbeeld Retour Jeans! En het liefst een flared model! Kijk je mee naar Bente’s favoriete jeans look?

Nu Bente bijna een tiener is, wordt de jeans steeds vaker uit de kast gepakt. Maar die moet natuurlijk wel helemaal hip zijn. Voor deze zomer koos Bente voor de Retour Jeans broek genaamd Sharmilla. Dit is een 5-pocket flared jeans met splitten aan zijkant. De jeans is gemaakt van een super elastisch denim voor een optimale bewegingsvrijheid. De broek is voorzien van een verstelbaar elastiek in de taille en een gulp met knoop- en ritssluiting. Vooral de licht grijze wassing en de wijde pijpen spraken haar aan! Heb je liever een blauwe jeans? Geen probleem, dit model is ook in het blauw beschikbaar in de nieuwe zomercollectie van Retour Jeans.

Op de jeans draagt Bente de top genaamd Ilse. Dit is een kort T-shirt met geknoopt detail aan de onderkant. Het T-shirt heeft korte mouwen, een ronde hals en een print aan de voorzijde. Wat Bente direct opvalt is het leuke sterretje op haar bovenarm. Typisch Retour Jeans, altijd een leuk, hip detail wat het net even speciaal maakt!

De fantastische zomerjas hebben we jullie al eerder laten zien. Die blog lees je hier nog even terug. Wat is deze leuk en wat draagt het lichte jasje fijn! Het bomberjasje heeft een ritssluiting met kinbescherming en steekzakken aan de voorzijde. De jas heeft een kraag en een elastieken boord aan de onderkant en aan de mouwen. Het jack is ook nog waterafstotend. Kortom, de jeans, het shirt en het jasje vormen samen een echte hippe (tiener) outfit die bij elk weerstype te dragen is deze zomer en ook nog lang door te dragen is.

Bente heeft deze complete set vandaag al naar school aan! Wat is jouw favoriete denim look?

Maatinfo: Bente is 150 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt alles in de gecombineerde maat 11/12.

Shoppen: Klik op de naam om direct naar het juiste item te gaan: Jeans Sharmilla – Shirt Ilse – Jas Jane

Check hier de complete Girls collectie van Retour

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

retour jeans zomer 2021

 

retour jeans zomer 2021

Een heerlijk lichtgewicht en soepel jasje! Een echte eyecatcher!

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

Wat een gaaf detail!

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

De zachte, elastische denim sluit perfect aan en draagt heerlijk!

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

Retour jeans zomer 2021

 

*sponsored post

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply