SPOTLIGHTSHOP TREND

Dr. Martens via Nino Kinderkleding

18 november 2016

BORDEAUX ROOD IS HET NIEUWE ZWART: Check out my new Dr. Martens

Wij Shopaholieks proberen steeds weer leuke, mooie en inspirerende foto’s voor jullie te maken. Voor deze shoot, die ik voor Nino Kinderkleding maakte, mocht ik een paar Dr. Martens op de foto zetten. Echt de trend schoen voor deze winter en dit bordeaux rode exemplaar met croco print past helemaal bij Linde en mij. De boots zijn dus perfect leuk, maar zie dat maar eens over te brengen op foto’s. Elke keer verzinnen we weer nieuwe achtergronden, poses, kapsels en outfits. En nu hadden we het pas, tijdens een korte vergadering, over make-up. Kan dit nu wel of niet bij jonge meisjes?

Linde kijkt altijd vol bewondering toe als ik mij opmaak. En met een doorzichtige lipgloss op haar lippen voelt ze zich helemaal mooi. Nu mocht ze voor deze foto’s, na lang twijfelen van mijn kant, een keer mascara op. Haar reactie toen ze in de spiegel keek was hilarisch. ‘Mama, ze zijn veel te lang, het moet er weer af.’ Ach ja, ze heeft het ook echt niet nodig, kinderen zijn al zo mooi van zichzelf.

Even terug naar de Dr. Martens, de kistjes, je kent ze vast nog van vroeger. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest, maar natuurlijk wel in allemaal nieuwe en trendy kleurtjes. Ik ben op het moment helemaal fan van de kleur bordeaux rood en viel dus als een blok voor deze variant. De kistjes staan heerlijk stoer en eigenwijs onder Lindes echte meidenoutfits. En ook niet onbelangrijk; ze vindt ze heerlijk zitten en loopt er super goed op. Ze vallen niet smal, maar door de vetersluiting kun je dit goed stellen. Linde draagt ze gewoon in haar eigen maat.

De Dr. Martens zijn verkrijgbaar bij één van mijn favo shops; Nino Kinderkleding. Voor mij zitten ze in het Zeeuwse Hulst heel ver weg. Maar ben ik in Zeeland, dan ga ik altijd even langs en anders bestel ik gewoon via hun webshop. De pakketjes komen altijd keurig verpakt binnen met een kleine attentie voor de kinderen. En nu ken ik heel veel leuke en aardige verkoopsters, maar de liefste werkt toch echt bij Nino en ze kunnen je er ook nog onwijs goed styling advies geven. Ze verkopen onder meer de merken, Ninni Vi, Dutch Dream Denim, Le Big, Nik&Nik, Z8, Tumble ’n Dry, Scotch en nog veel meer leuks. Nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje in hun webshop of ga er een keer langs.

Shoppen bij Nino Kinderkleding

Shop Dr. Martens

Lees hier de blog over de sale bij Nino 

Je kunt Annemarie ook volgen op Instagram.

Nino Kinderkleding Nino Kinderkleding Nino Kinderkleding Nino Kinderkleding Dr. MartensNino Kinderkleding Nino Kinderkleding

sponsored-post

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply