Anouk GIRL REVIEWS

Billieblush, de meest bijzondere rok ooit…

9 december 2016

BILLIEBLUSH, FEEL LIKE A PRINCESS!

Wauw! Dit is werkelijk het meest bijzondere rokje wat ik ooit in mijn handen heb gehad. Echt in één woord geweldig! Benthe stond naast me bij het uitpakken van het pakje, ze begon gelijk te glunderen en wilde de rok direct aan passen.

Benthe houdt enorm van zwierrokken en in deze rok van Billieblush voelt elk meisje zich een ware prinses. De bovenste laag dubbele tule heeft een allover glitterprint en is gevuld met diverse accessoires. Alle losse letters van B I L L I E B L U S H zitten erin inclusief een hele grote B (extra leuk natuurlijk wanneer je Benthe heet ;-)). Ook kleine pomponnetjes en dino’s leuken de rok op. Daaronder zit nog een tulelaag en natuurlijk een onderrok van katoen waardoor de rok ook gewoon lekker zit en draagbaar is. De fluorroze tailleband maakt de rok nog girlier dan hij al is.

Bij de rok zat een heuze neonroze haarpluk-clip. Ik probeerde hem nog uit het zicht van Benthe te houden, maar uiteraard was dat vergeefse moeite. Die moest en zou in. En inderdaad, het girly effect wordt zo nog groter, Benthe’s glunderende snoetje spreekt boekdelen. Ik kreeg wel een klein beetje een zuurstokgevoel bij deze rok, dus leek het me leuk foto’s te maken met een enorme lolly. Dat hoefde ik Benthe uiteraard maar 1 keer te zeggen 😉

Omdat de rok erg druk en aanwezig is, besloten we hem te combineren met een wat rustiger top. Het werd deze longsleeve met de tekst LUCKYU uit de huidige collectie van een van mijn favoriete merken: br@nd for girls. De gouden letters op het shirt matchen er feestelijk bij en een nieuwe combi was geboren. De gouden glittermaillot maakt de outfit helemaal af.
Benthe is werkelijk helemaal in de wolken met haar outfit. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Benthe’s sneakers zijn van EB Shoes.

Maatinformatie
Benthe draagt de Billieblush rok in maat 6, zij is 114 cm.
Het shirtje van br@nd valt ook op maat, Benthe draagt 110/116.

Shoppen
Billieblush is onder andere te koop bij de Bijenkorf en Ko&Flo.

1

2

3

4

5

6

7

8

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply