GIRL OOTD

Mix and match on monday

26 maart 2017

EEN COMBI IN ZACHT ROZE EN ZWART

We dachten, laten we de week eens goed beginnen met een gave mix and match inspiratie. De bomber met de geborduurde vulkaan als print is de eyecatcher van deze outfit. Naast het mooie borduurwerk zit in de zwarte stof een heel subtiel glittertje en de voering is bezaaid met sterren. Echt zo’n item waar je heel veel plezier van zult hebben. Je kunt hem namelijk als jas en als vest dragen, zowel binnen als buiten. Ik heb zelf erg smalle schouders en een bomber staat mij daardoor een stuk vlotter dan een vest. Ik heb dan ook meerdere bombers in mijn kast hangen en ook dit exemplaar aan mijn eigen collectie toegevoegd. De maat zestien zit mij perfect. As we speak heb ik hem aan tijdens het typen.

Ik combineer hem bijvoorbeeld met een flared jeans en mooie top. Dat kan voor de meiden natuurlijk ook prima, maar voor dit blog heb ik er een roze skaterrokje bij bedacht. Deze kleur komt weer terug in de boorden en mouwen van de bomber. Een lekker basic zwart wit gestreept topje eronder, een paar kousen en een hip sneakertje en je dochter is good to go. Bij zomerse temperaturen draag je het rokje met de top en een slippertje en wordt het koud ’s avonds dan kan de bomber er zo weer bij aan.

Is deze outfit iets voor jouw dochter? Welke item zou je in de kast van je dochter willen hebben? Wij zijn nieuwsgierig.

Shoppen: bomber – rok – topkousen – sneaker

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply