GIRL HAIR Jolanda MAMA-INSPIRATIE

Knoop & Knot: leer zelf vlechten!

18 april 2017

Knoop & Knot: een echte musthave!

Eind vorig jaar spotte ik in Kek Mama een super leuk en handig boekje genaamd Knoop & Knot. Een prachtig, vrolijk vormgegeven en kleurrijk boekje vol haarstyling ideeën voor meisjes van 2 tot 12 jaar. Er staan vlechten en knotten in van basis tot gevorderd niveau in diverse stijlen met namen als Griekse godin en Ibiza queen. Via duidelijke instructiefoto’s zie je precies hoe je komt tot het juiste eindresultaat. Daar hou ik van! Ik heb het boekje dan ook direct besteld.

De afgelopen maanden hebben dochter Bente en ik al diverse kapsels uitgezocht en uitgeprobeerd. Natuurlijk is het de eerste keer niet helemaal strak en netjes maar ‘rommelig’ is hip en trendy dus daar heb ik dan weer geluk mee! Vorig weekend bleef vriendinnetje Liz bij ons slapen. Op zondagochtend hadden de dames wel zin om wat te ’tutten’ voor de spiegel. Als snel kwam het boekje Knoop & Knot tevoorschijn en werd er heftig gebladerd.. Ik hoopte nog even dat ze een simpele paardenstaart uitkozen maar nee.. het werd toch even wat anders.. Aangezien ik nog niet de volle snelheid heb en deze ochtend twee dames moest voorzien van een creatieve look, heb ik even een DVD voor ze aangezet. Hierdoor kon ik rustig mijn gang gaan.

Bente koos voor een basis invlecht op haar hoofd. De foto’s in het boekje Knoop en Knot geven stap voor stap aan hoe ik tot het gewenste resultaat kom. Ook de knotjes uit de pagina’s ‘Peuterpret’ spraken haar aan. Dus de invlecht eindig ik met een leuke, wilde knot. Die zet ik daarna vast door middel van wat speldjes. Liz koos voor een grove opvlecht en ook deze heb ik afgewerkt met een ‘messy’ knot. Dat is ook het leuke van het boekje. Je kunt diverse kapsels en stijlen met elkaar combineren zodat je elke keer weer een verrassend kapsel hebt. Het is ook nooit fout. Je kiest en combineert gewoon wat je zelf leuk vind. Na en half uur knutselen per kapsel zijn de dametjes tevreden! En ik zelf ook best wel….

Het boekje Knoop en Knot is natuurlijk leuk voor jezelf maar ook fantastisch om cadeau te geven aan je vriendin die zwanger is van een meisje of aan een meisjesmama/papa. Wellicht een leuk idee voor Moederdag (zondag 14 mei). Het boekje heeft namelijk een bescheiden prijsje: € 16,95 incl. verzendkosten! En nu, tot en met dinsdag 25 april 2017 zelfs maar €14,95 incl. verzendkosten! Wat een origineel cadeau om te krijgen of te geven!

Wie ga jij Knoop & Knot cadeau doen? Of koop je het voor jezelf?

Info over de schrijfster:

Het boek is geschreven door Tamara Vogels, kapster en moeder van 2 dochters. Vaak werd aan haar gevraagd: hoe maak jij toch die vlecht? Dat kan ik nou nooit! Daarom besloot ze Knoop & Knot te schrijven. Een praktisch doe-het-zelf boek waarmee je direct aan de slag kunt!

Shop informatie:

Bestel snel en profiteer tot en met dinsdag 25 april 2017 van de ACTIEPRIJS van € 14,95 incl. verzenden!

Direct bestellen? Dat kan hierKnoop & Knot is tevens bij Bol te bestellen.

 

Outfit Bente: Rok en kniekousen Br@nd en Ciao shirt Nik & Nik

Outfit Liz: Jolie dress Nik & Nik

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

Knoop en Knot

Knoop en Knot

Knoop en Knot

 

Knoop en Knot

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply