HAIR

Dutch Braids & Piercings Tutorial

28 april 2017

Opvlecht, Knot & Piercings

Ik ben vaak opzoek naar leuke haar spulletjes, het maakt niet uit in welke winkel ik terecht kom, ik loop altijd even langs de haaraccessoires. Zo kwam ik deze keer de ‘haar piercings’ tegen bij de Primarkt. Ik heb gekozen voor twee halve outside vlechten met een rommel knotje. De knotjes blijven populair, ze behoren ook tot onze favoriet.

Moeilijkheidsgraad: ☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • Puntkam
  • Klem
  • Twee kleine elastiekjes
  • Schuifspeldjes

Ik heb in het midden een brede baan gemaakt van ong 10/15 cm tot op de kruin. Het overige haar zet je even vast met een klem. De baan verdeel je in tweeën zodat je twee opvlechten kan maken. Ik heb de scheiding in het midden gehouden. Je begint met de opvlecht. Je pakt drie plukken, steeds als je er een pluk bij pakt gaat deze onderdoor naar het midden samen met de meest buitenste pluk van de vlecht. Als je klaar ben doe je er een klein elastiekje in. Ik doe eerst het haar helemaal door het elastiekje heen, daarna doe ik het haar er half doorheen en de laatste keer dat het elastiekje om het haar heen kan, doe ik dat nog een keer half. Ik zet het haar waar nodig is vast met schuifspeldjes. De andere kant doe je precies hetzelfde. Daarna pak ik de piercings, dat zijn (in dit geval) zilveren dunne ringetjes met een kleine opening. Deze kan je heel gemakkelijk open buigen. Je zet ze in de vlecht waar jij wilt, dan buig je het ringetje weer dicht. Ik heb meerdere ringetjes in een vlecht gedaan. Zo krijg je een leuk effect en een wat stoerder look.

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170425_101959

20170425_102024

20170425_102154

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply