HAIR

Kronkel vlecht tutorial

4 mei 2017

Drie strengen vlecht

De kronkel vlecht ziet er misschien lastig uit, maar hij is alles behalve lastig. Je kan dit met verschillende soorten plukken doen, dikke of dunne plukjes. Ik heb gekozen voor twee plukken aan de voorkant, een aan elke kant. Samen heb ik ze aan de achterkant van het hoofd vast gezet.

Moeilijkheidsgraad ☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • Puntkam
  • Klein elastiekje
  • Evt een strik of bloem

Ik heb eerst een midden scheiding gemaakt. Je pakt een wat bredere pluk op en deze verdeel je in drie gelijke plukken. Hoe breder de vlecht hoe breder de “kronkel” wordt. Dan maak je een eenvoudige vlecht, let op dat je deze vlecht niet te strak maakt. Je vlecht het haar helemaal tot beneden. Dan doe je het linker plukje bij het rechter plukje, je houdt de middelste pluk strak vast. De linker en rechter pluk duw je samen helemaal naar boven tot je niet meer verder kan. De middelste pluk hou je strak naar beneden. Je ziet als je het haar naar boven duwt de kronkel in het haar komen. Je trekt het haar een heel klein stukje naar beneden om het mooi te kunnen verdelen. Zet het vast met een klein elastiekje. De andere kant heb ik precies hetzelfde gedaan. Samen zet ik de kronkel vlechten vast achter op het hoofd. Een leuke strik of bloem maakt het helemaal af.

~X~ Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170503_153219

20170503_153148

20170503_153305

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply