HAIR

Flower Braid

7 juli 2017

Bloem vlecht

welk meisje wil dit nou niet?! een mooie bloem gevlochten van het eigen haar. Deze bloem kan je op verschillende manieren dragen. Ik heb gekozen voor een grotere bloem aan de achterkant van het hoofd, maar je kan de bloem ook wat kleiner maken en dan schuin aan de zijkant van het hoofd vast zetten. Dit kapsel ziet er misschien moeilijk uit, maar ik beloof je dat het echt niet moeilijk is! Je hoeft hier namelijk niet in te vlechten dus als je deze bloem gaat maken, gaat je dat vast wel lukken;)

Moeilijkheidsgraad :☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • klein elastiekje
  • schuifspeldjes

Ik pak het bovenste gedeelte van het haar op. Ik borstel alles naar achter en begin met een eenvoudige vlecht. Let wel op dat je deze vlecht onderlangs vlecht. Vlecht het haar niet al te strak. Seina heeft best lang haar dus ik vlecht het niet helemaal door tot de punten. Als je kindje wat korter haar heeft kan je dit wel door vlechten tot de punten. Als ik halverwege ben met de vlecht trek ik één kant In dit geval de linker kant van de vlecht uit, in een soort lussen. Zorg dat je aan de boven kant van de vlecht de grootste lus trekt, dit doe je van boven naar beneden van groot naar klein. Daarna draai ik het haar naar de rechterkant naar boven in een rondje. Zo zie je dat het haar al de vorm krijgt van de bloem. Je zet het vast met schuifspeldjes. Het overige haar doe ik door een plukje haar heen aan de onderkant van de bloem. Zo heb je toch een snel en prachtig kapsel.

~X~Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170622_200946

20170622_200915

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply