Anouk BOY SPOTLIGHTSHOP

Sale! Thije in Retour Boys

12 juni 2017
kienk

SUMMERSALE BIJ KIENK

We hebben jullie dit seizoen al heel veel outfits laten zien, maar deze topper mag wat mij betreft echt niet ontbreken. En nog leuker, je shopt shirt en vest nu met een leuke korting bij onze spotlightshop KienK!

Van veel jongensmoeders hoor ik dat ze merkkleding vaak erg duur vinden. Zeker wanneer je meerdere boys in huis hebt, kan het aardig in de papieren gaan lopen. Superfijn dus dat de SUMMERSALE bij KienK is gestart. En het zijn geen zuinige kortingen kan ik je vertellen. Van het shirt gaat maar liefst 45% af bijvoorbeeld! Klik dus snel op de shoplink onderaan dit blog.

De outfit

Thije kan ik bijna uittekenen in een shirt met een (sport)vest. Op de wat frissere dagen dan tenminste, want anders gaat het vest natuurlijk gewoon uit. Dit vest van Retour Denim trok al vroeg in het seizoen mijn aandacht. De felle kleur oranje valt lekker op en de combi met blauw en zwart geeft het een sportieve uitstraling. Het is gemaakt van een soepelvallende stof en zit dus prettig. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als tussenjas, wat het een een ideaal kledingstuk maakt. Het shirt is eveneens van Retour en matcht perfect bij het vest. Er mag dan wel LAZY SUNDAY op staan, maar op andere dagen kan het natuurlijk ook gewoon aan ;-). De kleuren blauw en wit zijn identiek aan die op het vest en dat maakt het tot een mooie set. Wij combineren de items met een jeans van Name-it. Deze vallen mooi soepel en slank bij Thije en zijn altijd leuk geprijsd.

Facts

  • Thije draagt de items van Retour in maat 10, wat gelijk staat aan 134/140. Hij is ca. 138 cm lang.
  • Ook de broek van Name-it valt op maat.
  • Als je voor 20.00 uur bestelt bij KienK, heb je het morgen in huis.

Shoppen

Shirt

Vest

Broek

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram. Mijn andere blogs lees je hier.

kienk

kienk

kienk

kienk

kienk

kienk

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply