Barbara GIVE-AWAY

GIVE-AWAY Baby Born pony en haar veulen

31 oktober 2017
Baby Born pony en haar veulen

Dit is hét ultieme Sint cadeau en jij kunt hem winnen!

Kleine Nova en haar twee oudere zussen hebben geen huisdier! Ahhh, wat zielig zullen sommigen zeggen. Anderen geven papa en mama groot gelijk. Het zal vast een discussiepunt zijn, maar hier zijn we, lees mama en papa, er nog niet aan toe;) Ik ben echt wel een dierenvriend en voor mijn meiden zijn honden, katten, konijnen, cavia’s en vooral paarden in het bijzonder buitengewoon schattig en lief.

Elke keer op ons vakantieadres op Texel, vlakbij de manege is het weer raak. “Mama, wanneer gaan we naar Bert?” Huh, Bert? O ja, de pony van Texel! Ooit reed Zonne op Bert en Bobbie op Isabel. Papa liep naast Isabel en mama had de leidsels van Bert vast.

Alleen had mama niet de nodige overwicht! Bert schoot elke keer met z’n nek naar voren en met een krachtige zwenking naar beneden om eens even prinsheerlijk aan het het jonge gras te snuffelen en dan uitgebreid te trekken en te eten. En al was het gras niet jong, eten ging hij. Zonne werd steeds geïrriteerder en riep mij meerdere malen geërgerd toe dat Bert naar mij moest luisteren en niet andersom! Zucht, waarom ben ik toch altijd overweldigd door deze mooie edele dieren. Echt, ik probeer normaal te doen, maar ze voelen dit gewoon aan, klopt he?

Nova begint nu ook over pony rijden en ik heb al gezegd dat ik niet mee ga lopen. Echt, straks galoppeert hij weg, met m’n blondje erop bonkend!

Dus wat kreeg ik in het vizier….. Deze geweldige Pony Sunny met haar veulen! Nova houdt van haar Baby Born. Nou Nova, loop jij dan maar met je Nora-pop (zo heet ze) en de pony over de weide en de velden van onze woonkamer. Fluister in het linkeroor van de mooie paardenmama en knijp er zachtjes in. Het klinkt nu wat raar, maar moet écht gebeuren, want dan gaat ze zachtjes stappen. Knijp je in haar rechteroor dan begint ze te hinniken en roept ze haar bruine veulen. Het kleine schatje huppelt dan mee aan de zijde van haar mama. Zo lief!! (Luisterde Bert maar zo, dacht ik)

Het allermooiste komt nog, want als Pony Sunny en haar veulentje elkaar op de snuit kussen dan maken ze geluidjes, waarmee ze vertellen hoeveel ze van elkaar houden. Je hoort dus echt een smakzoen! Baby Born mag nu dus lekker in het tuigje en een paardenrit gaan maken over het “Texelse strand” de woonkamer.

Deze Pony Sunny met haar veulen kun jij dus winnen! Dit is toch een té gek Sint cadeau?

Wat moet je doen?

 • Like en volg onze Facebookpagina van Shopaholiek
 • Deel je bericht op je eigen Facebookpagina
 • Geef een reactie onder het fb-bericht en vertel waarom juist jij deze interactieve Baby Born pony en haar veulen wilt winnen en voor wie!
 • Taggen van vrienden en vriendinnen vinden we altijd leuk!

Deze actie loopt tot zaterdag 4 november 17.00 uur. Op zondagochtend 5 november maken wij de winnaar bekend op onze Facebookpagina.

Kijk je nog even naar de blije foto´s van Nova hieronder? Dan zie je vast al dat blije snoetje van jouw zoon of dochter voor je.

– Veel succes! – 

Outfit Nova

 • Rokje en kousen zijn van Mingo en te shoppen bij Adorablekidzz
 • Shirt is van Picnik Barcelona en shop je bijvoobeeld bij Kixx-online

Barbara

 • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik veel outfitfoto’s van m’n meiden en ook dagelijkse belevenissen vind je in mijn Stories
 • Meer blogs lees je hier terug

Baby Born pony en haar veulen

Baby Born pony en haar veulen

Baby Born pony en haar veulen

Baby Born pony en haar veulen

Baby Born pony en haar veulen

Baby Born pony en haar veulen

Baby Born pony en haar veulen

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply HelmaKeijzer 1 november 2017 at 07:01

  Ach gossie wat zijn ze schattig. Toen vorige week de reclame op tv kwam zat dochter Emmie al verliefd te kijken. Ook hier 2 meisjes die dol zijn op dieren, en heel sneu geen huisdier hebben. Ik ben bang dat ze na een paar weken al uitgekeken zijn op welk pluizebolletje dan ook. En voor poezen ben ik allergisch dus dat kan ook niet. Dus fietsen we regelmatig naar de kinderboerderij of de dierentuin. beide dochters hebben een kievelings knuffel en die verzorgen ze goed. Hihi. Wat zou het gezellig zijn als moeder en dOchter bij ons door de kamer mag wandelen, komt hinniken en heel lekker komt kroelen. Ik doe graag mee.

 • Reply Petra de Mooij 1 november 2017 at 09:29

  Jaaaa wij doen zo dolgraag mee. Mn dochtertje Lotus van ruim 3,5 jaar is echt mega dol op paarden. En dat is nogal wat. Want voor alle andere dieren rend ze nog net niet hysterisch weg🙈😂 maar paardjes is echt haar ding. Ze heeft zelfs al een keertje echt paardje gereden en dat vond ze prachtig. Elke keer als ze de reclame ziet van de babyborn paardjes zwijmelt ze voor de televisie. Dus we gaan keihard duimen.

 • Reply elisabeth maria martina 1 november 2017 at 09:34

  megamooiverjaardagskadovoorkleindochterlise

 • Reply Linda Raaijmakers 2 november 2017 at 15:59

  Onze tweeling heeft al wel een Baby Born maar nog geen paard dus zou dit te gek zijn voor hun verjaardag op 5 december

 • Reply Claudia Diependaal 2 november 2017 at 17:28

  Wauw gaaf zeg moet ik ook eindelijk een baby born aanschaffen haha. Mijn dochter heeft het niet zo op poppen dus krijgt mijn prinses ze van oma. Ik doe dus heel erg graag mee voor mijn lieve prinses.

 • Leave a Reply