HAIR Hanneke TIPS

Idee voor de Sint: Knoop & Knot

13 november 2017

KNOOP & KNOT

LEER ZELF DE MOOISTE KAPSELS MAKEN!

Het zal je niet ontgaan zijn, naast dat wij van Shopaholiek jullie graag de mooiste outfits laten zien, proberen we het plaatje altijd perfect af te maken met een mooi, gestyled kapsel. Met het boekje Knoop & Knot leer je de mooiste vlechten en knotjes maken. Mijn dochter heeft best dun, fijn haar en niet heel lang maar zelfs daarmee kun je door dit prachtige boekje alle kanten op.

Het boekje (gericht op meisjes in de leeftijd van 2 tot 12 jaar) geeft heel duidelijk, stap voor stap aan hoe je de mooiste kapsels maakt. De stappen worden ondersteund door heel duidelijke plaatjes waardoor je als beginner al meteen goed kunt oefenen. Je begint met een basisvlecht en leert hoe je nu eigenlijk moet invlechten en uiteindelijk ben je zelf de expert!

Of je nu iets bijzonders wil maken voor een feestje of liever iets wat snel klaar is voor school, je kunt het allemaal vinden in Knoop & Knot. Ideaal vind ik het omdat ik het haar van mijn dochter altijd vast wil hebben naar school. Zeker als er hoofdluis heerst dan neem ik het zekere voor het onzekere. Maar nu kunnen we de gewone staart wel wat vaker afwisselen.

Deze blog wilden we helemaal in het thema maken van de Sint. Want wij vinden dit dus echt een perféct (schoen)cadeau om te geven! Speciaal hiervoor kwam Tamara, kapster en schrijfster van Knoop & Knot, samen met haar dochter Liz langs. De meiden kregen een prachtige S-vlecht (inderdaad, de S van Sinterklaas). Zelfs bij Aukje, die echt niet heel lang haar heeft, werd dat heel mooi. Kijk maar eens naar de foto’s. Helemaal leuk toch? En nu kun jij dat ook leren! Op de website van Knoop & Knot kun je hier alvast een aantal voorbeelden bekijken.

Shop informatie:

Er is nu een leuke actie! Je betaalt namelijk tijdelijk GEEN verzendkosten!  Haal ‘m dus nu in huis voor Sinterklaas!

Je bestelt het boekje hierKnoop & Knot is tevens bij Bol te bestellen.

 

De leuke trui van Liz is van het nieuwe meidenmerk Looxs

Aukje draagt een set uit de nieuwe collectie van Billy & Lilly

Knoop & KnotKnoop & KnotKnoop & KnotKnoop & KnotKnoop & KnotKnoop & KnotKnoop & KnotKnoop & Knot

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply