KERST REVIEWS

Shine like a star!

11 december 2017

THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd om je meest feestelijke outfit aan te trekken. Maar waarom zou je wachten tot het kerstdiner of oudjaarsavond? Maak van elke dag een feestje en straal in de meest prachtige kleding! Een jurk die geweldig past bij de decembermaand is de feestjurk met sterren van Chaos and Order. Norah laat hem jullie heel graag zien.

Nu ik dit typ, sneeuwt het buiten als een malle… echt december zoals december bedoeld is dus. Hoewel.. ik moet zo de kinderen van school halen en er daarna nog eentje naar het kerstkoor en naar streetdance brengen. Dat is dan weer minder handig met dit gladde weer. Maar goed, terug naar mijn december dagdroom. Hoe weinig ik hou van de herfst, zo gek ben ik op december. Ik kijk zo ongeveer elke avond een kerstfilm op Netflix (heb je nog tips, let me know!), zet zo snel als enigszins geaccepteerd is mijn kerstboom neer en geniet van de glitterpanty’s, feestjurkjes, chique overhemden en andere sparkling en preppy outfitjes van mijn kids. En vergeet natuurlijk de bijbehorende hapjes, drankjes en feestjes niet. Dat ik zo gek ben op december, heeft daar vast ook iets mee te maken ;).

Feestjurk met sterren

Terug naar de outfitjes. Ik kan wel bedenken dat er elke dag een preppy kraagje, glitterpanty of andere feestoutfit uit de kast getrokken moet worden, mijn kinderen vinden het vooral belangrijk dat iets lekker zit. En geef ze eens ongelijk. Gelukkig sluit het een het ander niet uit. Deze feestjurk met sterren is gemaakt van elastisch katoen, sluit prachtig aan en staat super feestelijk. Win-win situatie dus zou ik zeggen. Norah blij en mama blij. Het navyblauw in combinatie met de zilveren sterren geven het jurkje een glamourous effect. Ook het taillekoordje en de schuine strook aan de onderzijde zijn uitgevoerd in sparkling zilver. Dit jurkje is helemaal goed gekeurd en partyproof! Zowel in december als in de andere maanden. Want ook de rest van het jaar willen we natuurlijk genieten van deze jurk.

Maatinfo

De jurk valt netjes op maat. Chaos and Order hanteert dubbele maten, waarbij je uit kunt gaan van de grootste maat. 98/104 valt dus als een 104.

Shoppen

Je shopt de jurk (en andere leuke items) in de webshop van Chaos and Order. Er geldt nu flinke STAPELKORTING, dus wacht niet te lang met bestellen!

Wil je Norah, haar grote broer en zus en hun kerstperikelen ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier terug.

feestjurk met sterren

feestjurk

feestjurk met sterren

feestjurk met sterren

feestjurk met sterren

feestjurk met sterren

feestjurk met sterren

feestjurk met sterren

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Meet the bloggers: Anouk | Shopaholiek 13 januari 2018 at 14:07

    […] Shine like a star! […]

  • Leave a Reply