GIRL

Winter or Spring?

11 januari 2018

Een fris lentesetje voor een leuke prijs!

En dan is het alweer januari… dus allereerst wil ik alle Shopaholiek volgers het allerbeste wensen voor 2018 (mag het nog?!). Wat is de kerstperiode weer omgevlogen, niet normaal! Ik hou van de kneuterigheid van kerst, alle lampjes, de gezelligheid en natuurlijk de kerstboom. Maar zodra het 1 januari is weet ik niet hoe snel ik alles weg moet doen en op moet ruimen. Het is tijd voor ruimte en overzicht, Een nieuw jaar, nieuwe kansen!

In de stenen winkels en webshops is het volop SALE om ruimte te maken voor de nieuwe collecties die al staan te dringen om erin te komen. Nou ben ik niet echt een sale-shopper, maar toch kijk ik altijd wel even om me heen. En dan voornamelijk naar de wintercollectie die prima in de lente en zomer gedragen kan worden. Wat dacht je van deze te gekke set van Retour! Wij kochten hem al voordat de winter goed en wel begonnen was, maar eigenlijk is het bij uitstek (ook) een lentesetje! Wat een geluk dat Norah het nog past! Je shopt hem nu met 40% korting en beide items zijn nog verkrijgbaar in diverse maten!

De opvallende blauw/grijze dierenprint maakt het setje lekker fris. De midi-rok is gemaakt van een dikke canvas-achtige stof met hippe kobaltblauwe franjes. Het shirtje met leuke tekst YOU ARE SO GORGEOUS heeft een achterkant die langer is dan de voorkant, wat hem een erg mooie pasvorm geeft. Als je niet zo van grijze shirtjes houdt, kun je ook kiezen voor een shirtje in kobaltblauw, zoals bijvoorbeeld deze.

Maatinfo

De set valt netjes op maat. Bij het shoppen kun je de draagmaat van je dochter aanhouden. Tot en met maat 116 hanteert Retour enkele maten.

Shoppen

De rok en het t-shirt van Retour koop je bij The Kids Republic.

Wil je Norah, haar broer Thije en zus Benthe ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen waar ik regelmatig outfitinspiratie en veel persoonlijke foto’s plaats. Mijn andere blogs lees je hier terug.

lentesetje

lentesetje

lentesetje
lentesetje

lentesetje

lentesetje

lentesetje

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply