Anouk GIRL SPOTLIGHTSHOP

Sale bij SoMuch.nl

21 december 2016

Zoals jullie vast niet is ontgaan, is de sale periode in volle gang. Niet dat ik nog wat nodig heb, maar ik kan het niet laten om toch even rond te neuzen op internet. Er zijn stiekem toch altijd nog items die op mijn wishlist staan en een leuke korting geeft soms net de doorslag toch iets te kopen. Een webshop waar ik altijd even een kijkje neem omdat ze veel van mijn favoriete merken verkopen, is SoMuch.nl. Je vindt hier B-Nosy, Chaos & Order, 4FunkyFlavours, Little Miss Juliette, LE BIG en nog veel meer!
De leukste items van je favoriete merken shop je nu dus met een fijne korting. We zetten wat jurkjes voor jullie in de spotlight!

  1. Het merk SuperRebel ontdekte ik dit jaar door hun geweldige wintersportkleding. Ik was verrast door de prachtige kwaliteit en afwerking. Deze jurk is girly door de tule, maar toch ook hartstikke stoer door de monochrome kleurstelling.
  2. B-Nosy is inmiddels niet meer weg te denken uit kindermodeland. Prachtige stoffen en fijne prijzen, daar houden we van! Deze sweatjurk met dierenprint is een musthave voor elk meisje dat van comfortabele en hippe kleding houdt.
  3. Dit jurkje van WILD komt uit de vorige zomercollectie en is dus enorm afgeprijsd. Draag hem in de winter met een leuk vestje en maillot en in de zomer lekker met blote benen en armen. Multi-draagbaar dit leuke jurkje!
  4. De combinatie van paars en groen zien we dit seizoen veel terug bij Chaos & Order. Ook dit jersey jurkje is heerlijk fris, valt mooi slank en zit super comfortabel.
  5. Norah liet jullie eerder dit seizoen een jurk zien van het Nederlandse merk UNKK. (Lees de review hier terug) We hadden toen moeite met kiezen, dus wellicht dat we de blauwe jurk ‘Diede’ in de sale ook nog aan haar garderobe toevoegen!
  6. Someone staat bekend om hun heerlijke jurkjes en ook deze schattige eekhoorn-dress staat op mijn wishlist voor kleine Norah.
  7. Dit jurkje van Kidz-Art is een van de favoriete jurkjes van Bente, de dochter van onze blogger Jolanda. Kijk maar, hij staat haar geweldig!  Misschien is het ook wat voor jouw dochter?

SoMuch is ook te volgen op Facebook en Instagram, zij hebben een zeer actieve pagina met de nieuwste collecties, winacties en nog veel meer, het liken waard!

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply